Gönderen Konu: BİR EŞCİNSELİN "EŞCİNSELLİK TEDAVİSİNDE " UYMASI GEREKEN “ALTIN KURALLAR”  (Okunma sayısı 3053 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
slm hocam..yazı yazdım klasörde ekli..siz aslında sadece kendin için iniş-çıkışları yazın dediniz..ben yazıp sizinle paylaşmak istedim..şuanlık terapiye devam edemiyorum..ama terapi alıncaya kadar bi müddet başa çıkailirim bu duygularla..çünkü yeni bi sayfa açtım ablamın yardımıyla..yani o hayata dair herşeyi sildim..ve içimden gelerek yaptım..sonraki yazıda yazarım...mutluyum ve huzurluyum..tavsiyeleriniz iyi geldi..iyi ki varsınız.vesselam :)


BİR EŞCİNSELİN UYMASI GEREKEN “KURALLAR”

   Terapi için değişik bir yol izleyecem..H.K la en son görüşmemizde bazı tavsiyelerde bulundu..iyi ki de aradım..çünkü ipler az kalsın yine kopacaktı..çünkü araya mesafe girince bi haller oluyor işte  Terapiye haftada 1, 2 haftada 1 yada ayda 1 gelme alternatifi sundu..yani düzenli bir terapi olmazsa olmaz. Yada bir 4. yol daha..terapiye devam edemiyorsan her hafta için iniş-çıkışları not al dedi..şuan 4. yola devam etmek amacıyla kalemi aldım elime..burak ‘ın yoluna döndü 
   Nerden başlasam acaba..binbir düşünce kafamda öne doğru hamle yaparak beni yaz, beni yaz demekte..hep geri dönüşler yaptığım için son yazım yayımlanmadı  daha doğrusu düzenli değilmiş..neyse çarpıtmayalım sadece bu haftaya odaklanayım..
  Aslında bu aralar birinden daha terapi alıyorum..H.K dan sonra ablam fena geldi..(3. Terapide yazmıştım.) ABLAM BASKI VE DESPOTÇA KOKAN FİKİRLERİNİ KAFAMA SOKMAYA ÇALIŞIYOR..şaka şaka canım benim  Bende başlığı biraz yumuşatarak “kurallar” diye başlık attım..her şey gördüğü rüyalarla başladı..rüyasında bir köşeye çekilip ağlıyormuşum..elini uzatıp çekemiyormuş beni oradan..yetişemediği için uyandığında neyle kıyas ettiğini anlamak zor olmasa gerek.  Gerçi şuana kadar rüya ile hiç amel etmedim ki…
 
 Sonra ertesi gün bir daha konuşmak istedi ablam..bu kez istihareye yatmış.. yine mi diyesim geldi 
İstihareye yatmak sünnet diye biliyorum..genelde bişeyin sonu hayır mı şer mi diye istihareye yatılır..eşcinsel birinin sonunu da kim merak etmez ki.. gerçi ablam “eşcisel” lafını bana yakıştırmıyor  Yanlış yerlere gitmesin lafım..tabiki ”Gaybı yalnız Allah bilir.” Yine ihtilaflı konulara girmeyelim de..nerde kaldık yine daldan dala uçuyorum  Ablamda benim için iyi niyet gösterip bu yola başvurmuş.. Bu rüyada ilginç olan renklerin görülmesiymiş..yeşil veya beyaz görmek hayra, kırmızı veya siyah görmekse şerrin alametiymiş galiba..bizimki de siyahımsı renkler görmüş..Anlayın işte sonum pek iç açıcı değil..hayr-ı alamet değil şerr-i alamet çıkmış..Ama şuanda her şey güzel gidiyor  masalların sonu hep güzel bitermiş ya..

  Esprili bir hava katasım geldi bu istihare mevzusuna..zaten ablamla konuşurken “her şeyin yolunda olduğu izlenimini veriyim derken” gülmekten çene kemiklerim yoruldu  Ağzım gülmeye hazır vaziyette açık bekliyor..kessin aptal mı ne diyor  aslında haksızda sayılmam. Çok evhamlı biri ablam..yüz ve hareketlerimden yanlış manalar çıkartma kapasitesine sahip..
Yani tam tersine durumu kurtarmaya çalışıyorum havası var..hani yok öyle bişey..çok çok iyiyim imajı var biraz..neyse fantezi işte  kimseyi kandırmaya çalıştığım yok..niye inandırmak için bu kadar çaba harcıyorsam size karşı 

  Ablam bu rüyalar sonucunda ipleri sıkıca eline aldı..yani bayağı sıktı farkında olmasa da..bir tarafım iyi oldu müstahaksın diyor..sanki birinin beni sıkmasına ihtiyacım varmış gibi..
Gerçi H.K.  telefonda eşcinsellerden uzak dur falan demişti..daha önce birilerine “yardım ederim” düşüncesiyle kapılmadım değil iyilik perisinin imajı altında bir aldatmaca yatıyor..ama yine de yardım ettiklerim inkar edilemez hüseyin hocamın telkiniyle uzak durmaya çalışıyorum..çünkü tekrar başa dönmeler oluyor..NE YAŞADIĞIN GEÇMİŞİNDEN KOPABİLİRSİN..NE DE GELECEĞİNE YÖN VEREBİLECEK SAĞLIKLI KARARLAR ALABİLİRSİN..ARAFTA KALMAMAK İÇİN YOLUNU ÇİZMEN LAZIM..çünkü eskiden yaşadığın hayaller başucunda..bunları yaşadım biliyorum etkilenme olabilir..

  Yine çok yazdım..hüseyin bey herhalde bunları yazacağımı hiç düşünmemiştir..ne yapayım bilimsel şeyler yazamıyorum hocam  Rüyadan bir medet mi umuyorsun der gibi..

  Ablamın kurallarına geldik.. “EŞCİNSELİN HER TÜRLÜSÜNDEN UZAK DUR.. İSTERSEN EN ÜST TABAKADAN, NAMAZINDA NİYAZINDA BİR DİNDAR OLSUN FARKETMEZ”..gerçi face de tanıştığım  eşcinsellerin çoğu çakma dindar çıktı  bazıları “kalbim temiz” aldatmacasıyla kendini dindar olarak kategorize ediyor ya 
 İlahiyatçıyım,  hafızım, yok çeyrek hafızlığım var..bu gibi oyunlara gelmeyin..bi bakmışsın malum konulara gelivermişsin  ÇÜNKÜ EŞCİNSELLİK GERÇEĞİ DEĞİŞMİYOR..

“TELEFONDA GÖRÜŞTÜĞÜN ARKADAŞIN VARSA SİL”..yok bu da yetmez..yeni bi kart çıkar en iyisi..
Ablam bunların üstüne söz ver demez mi..yani bazı hamleler attım sonra..onun deyimiyle eşcinselliği hatırlatan her şeyi yavaş yavaş attım hayatımdan..sahte eşcinselimsi face kapattım..telefondan engelledim bazılarını..yani onlarla görüşmek istemediğimi anlarlar yakında..
not : zaten 4 arkadaşım vardı telefon rehberimde..hiç biriyle de malum muhabbetlere girmedik..seviyeli yani.

ŞU VAR Kİ HAYAL VE FANTEZİ DÜNYASINDAN SIYRILIP GERÇEK BİR HAYATA MERHABA DEMENİN HAZZINI VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM..ÇÜNKÜ HİÇ KİMSE SİZDEN ÖNEMLİ DEĞİL UNUTMAYIN..

  Ablam iyi niyetinden nasihat verdi..şuan tutmaya çalışıyorum nasihatleri..daha doğrusu H.K la görüşleri uyuştuğu için..umarım yine bir pot kırmadık 
“BASKIDAN MARAZ DOĞAR DERLER AMA ”
Şu gerçeği göz ardı edemem..terapi alarak hayatına yön vermek en sağlıklısı..diğer türlü kalıcı bir sonuç alınamaz..Aldığım 3  terapi beni nereye kadar götürecek ki..AMATÖR BİRİNİN YÖNLENDİRMESİNDEN ÇOK PROFESYONEL BİRİNDEN YARDIM ALMAK EN İYİSİ..bir rehbere yol gösterene ihtiyaç var bu yolda..teşekkürler hocam..selam ve dua ile….

Not : bu yazıyı zamanında gönderememiştim..ileriki zamanlarda daha çok yol kattettim..iyi ki ablam var ve yanımda  yukarıda baskı demiştim hani..aslında artık yazıda düzelme yapmak istemedim..sonra ki yazıda yazarım gelişmeleri..



   
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2012, 07:12:12 ös Gönderen: psikolog »