Gönderen Konu: PERİ KIZI ve GAY BAR : ERKEKLER ve KADINLAR  (Okunma sayısı 6601 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4091
    • Profili Görüntüle
PERİ KIZI ve GAY BAR : ERKEKLER ve KADINLAR
« : 26 Eylül 2012, 06:38:09 ös »
İstanbul henüz gündüzün yaşam  telaşını bitirmis, gecenin ilerleyen ve sabaha kadar sürecek olan geceye hazırlandığı bir geceydi.

İstanbul için her zamanki gecelerden biriydi ama benim icin çok farklıydı, çünkü yıllardır aradığım şey belki de oradaydı. Bakmadığım bir tek yer sanki orası kalmıştı; gitmek oraya gitmemekten daha iyiydi belki sorularımın cevabı belki de orada gizliydi kim bilir.

Çok sevdiğim bir arkadaşımdı Mario kendisi Almanyadan İstanbula çalışmaya gelmiş bir gey arkadaşımdı. Görünümü tamamen erkek olan, ama pamuk gibi bir kalbi olan Marioyla bir arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştım. Onu çok seviyordum, ondan korkmuyordum nedense, biliyordum ki benim canımı yakmayacak, bana tecavüz etmeyecek. Bu yüzden ona güvenebiliyordum ama sadece sevgi almak için beslendiğim bir kaynaktı. Darbe yemekten bitkin düştüğüm, tacizlerden bıktığım ve peri kızı olmayı bıraktığım saatlerde, sadece onun yaninda birkaç saatliğine o minik küçük masum kız olurdum. Sonra  tüm maskelerimi takar peri kızına bürünür uçarak gülerek acımasızca olan hayata geri dönerdim.

Bir kedinin sevgi almak için sırnaştığı gibi ona sırnasırdım. Mario derdim sana geleceğim gel zauberfee derdi yani peri kızı herkes bana peri kızı derdi. Onun evine girdiğimde bana brokoli çorbası pişirirdi, sohbet ederdik, bazen ağlardım yanında çok şey anlatmazdım, kafamı okşardı rahatlamaya başlardım, bir morfine, bir uyuşturucuya, bir alkole bağımlılık gibi yalvarırdım; Mario ne olur göğsüne uzanıp sana sarılabilir miyim diye.

Zauberfee derdi (peri kızı) inan seni bilmesem, bu kadar sevmesem, bu kadar haline üzülmesem asla izin vermezdim ama derdi çok mahsunsun der kollarını uzatırdı. Kafamı göğsüne yasladığım anda, biraz olsun ruhum sakinleşmeye başlardı, ama nedenini bilmeden de taaa derinlerimden çok derinlerden göz yaşlarımı tutamaz birkaç damla damlatırdım. Mario ‚‘‘ Yine dayanamadın döktün gözyaşlarını kalbimin üstüne değil mi der, kafamı okşardı‘‘ onun da bazen gözlerinin dolduğuna şahit olurdum.

Biraz sevgi stokladıktan sonra hemen ayağa kalkar, gözyaşlarımı siler, hiçbir şey olmamış gibi kahkahaları atar, Mario`yu da güldürmeye çalışırdım.

Güzel bir taraf daha vardı Mario ya da ona para, ya da hediyeler ya da başka bir şey vermeme gerek yoktu.

Bir gün, bir başka  buluşmamızda artık kararımı vermiştim ne olduğumu ve ne istedigimi bilmeliydim. Evet öyle bir an ve öyle bir gün gelmişti ki artık Marioya beni de götür dedim! Nereye dedi ? Gittiğin yere dedim, hani eğlendiğin ve arkadşlarının olduğu yere dedim.

Emin misin dedi ? Evet hem de çok dedim pekala dedi gidiyoruz. Ve Beşiktaştan yola çıktık, ah Beşiktaş ne de çok severdim. İskelesiyle, Vapuruyla, Ortaköy ve Boğazıyla neler yaşatmıştı bana.

Aksam saat 23:00 de Taksime vardık ortalık cıvıl cıvıldı, herkes takmış takıştırmış binbir renkten, kültürden ve dinden insana vardı. Herkes çilyavrusu gibi etrafa dağılıyor, ve gece nerede eğlenecekse oranın yolunu tutuyordu, E Taksimin İstiklal caddesiydi bu, orada yaşanan hayatlar ve hikayelerde türlü türlü değil miydi, pek çok gecede peri kızı oralarda da dans etmemiş miydi.

Ama bu gece o parlak ve saşalı barların dışında bir adrese gidecektik, çok heyecanlıydım.

Mario ve ben Taksimde indik, ben gayet sade giyinmiştim bir jean pantolun ve üstüme bir tişört, ve hoş yüksek ökçeli ayakkabılar. Bu sadeliğimin içinde bile dikkatleri yine üstüme çekiyordum.

Belime kadar uzanan tatlı açık kahve saclarım, çıkık elma kemiklerim, zarif ve uzun boyum vücut ölçulerim, Jennifer Lopezi andirir kalcalarim neler cekmistim o kalcalar yüzünden ve masumiyetim hemen dikkat cekiyodu.Geriliyodum yine ama bugun takmiyacaktim ve herzamankinden daha sade giyindigim icin, ancak bu kadar peri kizini kamufle edebilmistim.Bugün neyle karsilasacaktim acaba sabirsizlikla Marionun arkadaslarini beklemeye koyulduk,bir kafede beklemye basladik.

Mario gayet kuhl bir sekilde benden rahatsiz olmadan tüm dünyasini bana göstermeye hatta beni o dünyanin icine sokmaya hazirdi. E ne de olsa o da ilk defa gey olduktan sonar bir kadina bu kadar yakindi onun icinde pek kolay degildi tabularini yikmak , ama dedik ya peri kizi bu, bosuna peri kizi degil ikna edemeyecegi,tavliyamiyacagi,kalbini calamayacagi, kandiramiyacagi hicbir erkek varlik yok veya kisi yok.

Kadinlar haric elbet onun icin rakip cephesi Kadinlar, gerci Marioda peri kizi sadece sevgisini göstermisti o kadar,o yüzdende güzel ve karsilikli güvene dayanan bir arkadaslik kurulmustu peri kizi ile Mario arasinda.

Tam kahvelerimizi yudumlarken taksimin göbeginde ,ilk arkadasi göründü yanimiza gelen ve selam veren hos ,yakisikli bir o kadarda kültürlü bir erkekdi,birden ürperdim dedim eyvah erkek .

Mario ile tokalasti bana bakti, Mario göz kirpti kafa salladi bizden korkma der gibi.Kendi kendime neden benden cekindi ki acaba ? demeye kalmadi nedeni cikti ortaya.

Benimle de tokalaştıktan sonra Mario dan aldığı güven işareti ile anında ses tonu değişti elini cebine attı hemen küpesini çıkardı, bir hamlede sağ kulağına taktı ve``ay kız dedi,  amma da ürkekmişsin ``dedi bana, sonra devam etti ``benden sana zarar gelmez kizzzzzz´´ dedi ve  bastı kahkahayı. Ama dedi duymadın, görmedin.Elbetteki dedim ve gülümsedim. İyice rahatlamıştım ben bu gece taciz yoktu.Ama bir yandan da garip bir durumdu kafa karıştırıcı, ama neyse dedim devam peri kızı. Kalktık oradan Mario ben ve Serkan adındaki gey arkadaş. Sonradan anladım kendisini saklamasının nedenini, ailesi bilmiyormuş, is çevresi elit tabakadan insanlarmış ve en garibi de evliymiş ve çocuğu varmış tam bir karmaşa. Asıl cevabıma ulaşmak istediğimden o anda Serkanla fayla oyalanmadım. Ama elbetteki şoktaydım erkeklerin birde bu dünyası varmış dedim kendi kendime. O an pek tepki vermedim ne pozitif ne negatif.

Ne tarafa devam ediyoruz dedim; Mario Zauberfee meşhur Tarlabaşı'na doğru dedi hiç duymamıştım ve gitmemiştim, İstiklal caddesinin karanlık sokakları olan sağ tarafında kalıyordu, eski köhne evlerin bulunduğu, hemen hemen tüm kaçakların, saklananların, uyuşturucu ve kadın ticaretinin ve özelikle de çingenelerin ve Türkiye'ye kaçak girmiş olan Rus ve Ukraynalı kadınların saklandığı yer olduğunu çok uzun zaman sonra öğrendim. Dedim Tarlabaşında nereye gidiyoruz, dedi ki Meşhur HANS BAR tamam dedim öyleyse gidelim.

Yürüyerek İstiklal caddesinden 20 dakikada Hans Barin önüne geldik,önden Mario girdi arkasından ben içeri adimi mi attığım anda ortalık loş ve karanlığa yakin bir ışıkla ışıklandırılmıştı, sanki yüzler tüm netliği ile ortaya çıkmasın diye, tavandan basık ve fazla buyuk olman bir mekandı. İçeriden girdikten sonra sağ doğru bir odası ve bari olan köhne salaş bir yerdi.Sarı ışık hakimdi insanlar gelmişti ve oturuyorlardı.

Biz Mario ve ben sağdaki odada bulunan bara geçtik ben hemen Mario'nun yanına oturdum. Mario herkese selam veriyordu. Herkes bana bakıyordu bir anda neden bu ilgi diye düşünürken bir de etrafıma tam olarak bakabildiğimde tek bayanın ben olduğumu görmüştüm. Bir an duraksadım bir şey olur mu bana diye bir kaç dakika geçtikten sonra, herkes normal içmesine devam etti, ve kahkahalara. Unutulmuştum. Harika tam da istediğim buydu. Yanıma gelene orta yaşa yakın 30 yaşlarına yakın bir adam oturdu. Beni rahatsız etmedi, ben etrafı seyre durdum içeri çok hoş adamlar gelmeye başlamıştı, Son derece zengin ve markalı giyinen beyler, içeri adım attıkları anda o erkeksi görünümlerinin altından kadın kahkahasına benzer kahkahayla gördüğü erkek arkadaşına ya da erkek sevgilisine sarılıyordu. Aldığım bilgilere göre şu anda ismini açıklayamayacağım dev firmaların Müdürleri vs. iş sahibi erkeklerdi bunlar, inanılmaz yakışıklı, karizma ama sevgilisi erkekti, en garibi bunlar aynı zamanda yine evliydi ve eşleri durumdan habersiz kişilerdi. Sadece seyrediyordum bana sarkmadıkları müddetçe ben burada iyiydim, ama bir yandan da huzursuz. Bu duygular içerisinde iken birden sahneye pala bıyıklı, her yeri hayvan gibi siyah kıllı bir adam fırladı aman yarabbi bu da neydi.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2012, 08:56:38 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4091
    • Profili Görüntüle
Ynt: PERİ KIZI ve GAY BAR : ERKEKLER
« Yanıtla #1 : 26 Eylül 2012, 06:39:09 ös »
Basladi göbegini acmaya,sari bir gömleti altinda dar mi dar bir pantolon ve kivirmaya basladi öyle bir dans ediyordu ki; o göbegi ile ve herkes onu alkisliyor ve eslik ediyordu,garip ti ama dedim ya suan icin sadece seyrediyordum.

Deken ickimi yudumlarken gencten bir esmer yagiz bir Anadolu delikanlisi bize dogru gelmeye basladi,ve Mario yu dudagindan sap diye öptü.Marionun gözleri parladi onu görünce Zauberfee  dedi Kaanin beline sarilarak iste dedi benim sevgilim KAAN tanistirayim dedi.Ben saskin selam verdim memnun oldum dedim.Evet karsimda duran bir 21 yasinda bir Varos delikanlisydi normalde bildigim heytttttt dedigi zaman yürekleri titreten,güclü karizmatik mahallenin ve diyarin maco erkegi,kizlarin kalbini hoplatan asiret cocugu belkide  ama suan  Marionun sevgilisiydi,sesini birden kalindan inceye aldi ve sonra sohbete daldilar onlar.

Evet etrafa artik hakimdim ,alismistim ama benim icimdeki o kocaman bosluk hala devam ediyordu benim cinsiyetim neydi,kadin miydim , degilmiydim ? Kadinsam neden farkinda degildim ? Neden erkeklerden nefret ediyordum ? Burda 25 yasinda genc ,güzel ,alimli kadin görünümündeki ben , hatta anne ne ariyordum? Cevaplari bulmaya gelmistim bekliyordum,

Etrafima bakinmaya devam ederken yanimda oturan sahis ,bana en sonunda gülümsedi bende biraz korkak ama kendimden emin ona geri gülümsedim. O da bi geydi sanirim erkek görünümündeydi,aslan gibi yigit bir adama benziyordu fakat icini bilemem , konusmaya basladi, ``ne ariyorsunuz burda hayirdir dedi```bende bilmem  dedim  sonra basladik muhabet etmeye adi Muhittin idi, cok akilli bir adamdi isi gücü yerindeydi, sen ne yaparsin filan derken konuyu ben farkinda olmadan sevgiye getirdim.Dedi senin gibi güzel bir kadin neden sevgi derki gani dir herhalde sevgi verecek erkek dedi,yok dedim bu güne kadar sadece tutku vardi , yada cinselik, aradigim gercek sevgi bu degil dedim, gercek manada saf ,temiz , ve mutlu bir hayatim ve sevebilecegim bir esim ve yuvamin olmasi icin neler vermezdim, ama olmuyo gördügün gibi burdayim ama ariyorum birgün bulucagim dedim,erkeklerin tacizinden belkide olsa gerek burdayim iste dedim, taabi ona daha derinlerdeki hisseyatimdan bahsetmedim, anne oldugumdan da.

Peki dedim sen ne ariyorsun burda,ic cekti söyle bi ,``Benimde aslinda senden farkim yok,ne aradigimi biliyorum ama sanki degistiremiyecekmisim gibi hisssediyorum  hep, ina  peri kizi dedi bilsem ki bu hayattan geylikten kurtulabilecegim  ve ihtiyac duymuyacagim bir erkege  ve seni üzmüyecegim hemen seninle evlenirdim .Benimde  aslinda istegim sade ,mutlu ,sevgi dolu bir hayat bir yuva ``dedi .

Gözleri doldu, kafasini cevirdi belli etmek istememisti  acilarini,özlemlerini, pismanliklarini, cok sarhostu en icten ve en derinden konusmustu, bende bunu tüm kalbimle hissetmistim. Cünkü bende ona konusurken tüm kalbimle konusmamismiydim.Ona ``Muhittin gercekten mutlu degilsen,neden terk etmiyorsun bu hayati, ve bu cinsel yasam tercihini, bak cok derinlerinde hala bir isik var bir kadina arzu , ve sevgi özlemi var, kendine ver bu sansi dedim, degisebilirsin hem kendini affedebilirsin hemde Allah seni affeder bunu asla unutma mutlu olmak icin hala bir sansin var dedim. Bana bakti aci bir tebessümle keske diye ümit ederek. Benim halim perisan ken benden de parisanini görmek beni dahada üzmüstü,gece ne kadar renkli gibi görunsede , cigliklar atilsada , deli gibi herseyi unutmak icin insanlar icsede , icerden gelen o ses ic sesimizi hep duyduk,ve o gecede hatta herseyi disari vurarak konustuk.

Sohbet sona ermisti ki tam Mario seslendi hadi peri kizi dedi devam ediyoruz burdan baska bir yerlere akicaz dedi, Muhittinle vedalastiktan sonra Pera palasin arka sokaklarina dogru yol almaya basladik gece 02:30 civarindaydi , gün artik karanlik geceyi yasiyordu mevsimden yaz oldugu icin Istanbul sokaklari tiklim tiklim idi. Dar sokaklardan sonra barlardan birine daldik, acaba burda beni ne bekliyordu.Barda ben ‚Mario , ve Marionun sevgilisi Kaan oturuyorduk.Birden yanimiza 1,85 boylarinda heybetli kadin görünümünde ama kasli bir Travesti geldi ve Mario ve Kaanla öpüstüler bana bi bakti , ben ona bi baktim selamlastik,sakindim cünkü bir travestiyi yakindan ilk defa görüyordum.Sohbete koyulduk , napiyosun iyisin ,havadan sudan , bosluga atilan kahkahalar esliginde herkes mutluymusum rölünü oynuyordu.

Ben adi Burcu gercek adi Nihat olan saclarini sariya boyamis olan ama yüzüne baktiginda harika ve yakisikli bir erkegin cene ve elmacik kemiklerini yüz hatlarini o sert erkegi görebiliyordum.Onu inceledigimi ve baktigimi fark etti,bir anda sert bi bakis atti bana ve alayci bir edayla kafasini naz yapan bir bayan gibi yana cevirdi.Kusura bakma Burcu dedim seni rahatsiz etmek istemezdim bakislarimla ama dedim, elimde olmadan oldu, birden bana döndu ve tamam , tamam ayol dedi. Bana döndügünde gözlerine , gözlerinin en derinine  sevgiyle baktim ve gözlerim ona sunlari söyler gibiydi , vucudu istedigi kadar  kadin görünümüne bürünmüs olsada gözlerinden ,icinde yatan o erkegi yakalamistim,sadece 1 dak yakalayabilmistim,öfkeli , kizgin,isyankar , ve kayipti mutluyum diye haykirsada gözleri bunu asla sakliyamiyordu.Kendi kendime aslinda özünde kalsaydi nede Baba yigit bir erkek olurdu dedim.Burcu sanki aklimdan gecenleri anlar gibi sirtimi tipisladi Bosverrrrrrrr , cok gec artik dedi. Ve eski maskesine bürünerek basladi kadin edasiyle.

``Ne bakiyon bana öyle kiz valla oyarim o gözlerini, bak senden de daha güzelim elle kiz su memelerimi ``dedi. Dedim yok sagol canim kalsin. O benden de kayipti, bir erkegi bu hale getiren neydi,Ne kadin ne Erkek tam arada kalmislik, insan bu sekilde mümkün degil mutlu olamaz dedim ve dusunmeye devam ederken, haydi dedi Mario simdi dedi dans zamani.

 

Hemen o barin biraz bir kac sokak asagisinda bulunan eski taslarla kapli daracik sokaklari gectikten sonra hemen sag da 3 katli hatta 4 katli bir binaya geldik.Iceri girdigimde diger manzaralardan farkli buranin sadece gey ve travestiler bir arada olmasi di. Her katta dans eden geyler vardi .Biz en üst kattaki sark kösesi seklinde dösenmis köseye oturduk.Ben iyice degismeye baslamistim ,oryantel tarzi müzik caliyordu birden Kaan ayaga kalkti pantolunun icinden gömlegini cikardi ,göbegine kadar kivirdi, ve basladi sinin etrafinda yilan gibi dans etmeye , ben de o esnada ceketimi omzuma atmis , bagdas kurmus, elime bir maco , yada aga babasi gibi tesbih almis ve  sallarken buldum ; bir biyik kivirmadigim kalmisti. Kaani ayni o  tarzda izliyordum. Saatler sbaha karsi yaklasirken eve dogru yol aldik.

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4091
    • Profili Görüntüle
Ynt: PERİ KIZI ve GAY BAR : ERKEKLER
« Yanıtla #2 : 26 Eylül 2012, 06:39:43 ös »
Kendimce ertesi gün iyi bir cevre yaptim kendime dedim, Marioyu da rahatsiz etmemistim, artik sürekli mario ile Hans barda takilmaya basladim taabi tek bayan herzamanki gibi ben  , sanki güvendeydim taaki o güne kadar.

O gece barda otururken o los isiklarin arasindan birden , dev gibi eni ve boyu nerdeyse ayni , pala biyikli,siyeh giyimli, elinde tesbihler bulunan adamlar geldi. Etrafa keskin bakislar atarak ilerlediler, orada bulunan geylerin kalcalarini avuclayarak pis pis siratarak bana dogru geliyorlardi. Etrafda bulunan herseyi ve herkesi yataga atmak ister gibi , sanki bir sex hayvani gibi gözleriyle herkesi yiyiyorlardi.

Ve tam da o anda iclerinden bir tanesi bana öyle pis baktiki gözleriyle soydu beni,tecavüz etti gözleriyle tüm bedenimde dolasti o arzusu ve sehvetti. Asil amaci geylerle gönül eglendirmek olan, ve kendince bakinda erkek görün demeye gelmis bu ayi,erkegin erkekle sex yapmasini erkeklik olarak bilecek kadar CAHIL olan bu ayi, üstüme dogru gelirken bu pilicinde ne isi var burda annam sen hangi türden sin dedigi bir anda , yerimden nasil firladim nasil kapiya dogru canimi zor attim, hala bugün gibi aklimdan.Orada beni onlara karsi koruyacak maalesef bir tane adam gibi adam , erkek gibi erkek maalesef yoktu. Biliyordum ki Mario da buna dahilde. Kosuyordum elimden geldigince oradan öyle bir kaciyordum ki;kacarkende gözyaslarima hakim olamiyordum yine korkmustum, yine siginacak bir yer bulamamistim, yine yanlizdim, yine güvenim sarsilmisti, o anda birden herseyi gercegi ile gördum. Ben onlar gey diye sex yapmiyorlar diye düsünmeyi tercih etmistim , o alemde sex yoktu diye kendi kendime kabullenmistim. Beynim cünkü ancak bu sekilde orada rahatti, kadin ve erkek de bir arada olmadigina göre orada kendimce sex olamazdi, erkek erkekle sex yapmaz algisi beynime hakim oldugundan bende kendimi kadin olarak görmedigimden o mekanda sex olamazdi. Sex olmayan yerde de peri kizi bi nefes alabilecekti ve almisti. Taaki o pala biyiklilar oaraya gelince oaranin sex icin oldugu ve hatta kendimde hedef olarak yine secilince artik hans bari ve o mekanlari terk etmeye karar verdim.

Ayrica onlar benden de kayipti,karanliktaydi, ben en azindan kadin görünumume uygun hareket edip kadin rölünü taklit edebiliyordum. Ama onlar mevcut erkek kalibinin disina cikmislardi ve hepten kayiptilar, pismandilar, kafalari benimkinden karisikti. Mutsuzdular, cevaplarim orda da degildi.

 

Tekrar  Istanbul gecelerine akmaya basladim, o zamanin en meshur gece kulüplerinden biri olan Samdan daydim, arkadaslarimla beraber oraya gitmistik. Erkeklerle ilgilenmiyordum, birden iki tane bayanin bana baktigini fark ettim sanki beni kesiyo gibiydiler, bende o gece kadin kostümlerimi giymistim muhtesem bir mini etek, uzun topuku siyah ayakkabilar, gögüs dekoltesi oldukca acik olan bir combine secmistim al al yanan kirmiziya boyanmis dudaklar, bayanlara gülümsedim lezbiyen olduklarini anlamistim, acaba tercihim kadinlarmiydi  gerci anneme duydugum nefret yüzündn tüm kadinlardan da nefret ediyordum ama  cinsel  tercihim bu muydu bunu anlamaliydim. Ikisi karsilikli duruyorlardi tam arkamdalardi icki almak icin bara gidebilmem icin aralarindan gecmem gerekiyordu bilerek öyle bir pusu kurmuslardi, onlara sürtünerek gecebilmekten baska yol birakmamaislardi bana , ickim bittene kadar beklediler, ve bende bunu denemek istedigim icin baska bir yol aramadim onalar istediklerini verecektim bana dokunmalarina izin verecektim.Arkami dondum onkara dogru dönmüstüm zaten hemen yan dönerek aralarindan gecmek zorunda kalmistim birine sirtim dönükken birine yüzüm dönuktü beni aralarina tam aldiklarinda biri arkadan basenlerimi ellerken digeri gögüslerime inanilmaz bir tutkuyla bakiyordu kalabaliga aldirmadan bir kac dakika orada kaldigim anda bunu istemedigimi ve tiksinc buldugumu hissetim ve sert bir hamleyle ciktim aralarindan , hayir hic hoslanmamistim bundan bir kadinin bana dokunmasi güzel degildi nefret ettim o anada herseyden onlardan kendimden .

O mekani hemen terk ettim, ve artik biliyordum ki ben Lezbiyende olamazdim, yanizdim ne erkeklerle olabiliyordum sex istemiyordum onlardan sadece Sevgi istiyordum , ama onlar ben 1 yudum sevgi  istesem karsiligini mutlaka bedenimdn aliyorlardi ve ben inciniyordum, illa tecavüz veya tacizle degil karsilik vermek zorunda kaliyordum beni terk etmesin diye , Hersey Sevgi icin. Geylerle dostolamdim denemdim olmamisti orada da sex cikti karsima , kadinlarlada olmadi, sanirim tek bir care kalmisti benim icin A sexüel olmak , o dönem bir arkadasimla dertlesirken dedim ben ne kadin need erkekle beraber olmak istemiyorum nedir benim tercihim benim bir cinsel tercihim yok, bana bu durumda sen A sexüelsin dedi , yani hicbir cinsel secimi olmayan ve kimseyle kadin yada erkek beraber olmayan Kadindemek.

Ve son kararim herkesle tanisirken yada teklif aldigimda onlara ben A sexüelim diyorrdum durumum buydu ama o Sevgi acligi hala gecmiyordu.

 

Peki 26 yasindaki genc ve güzel bir bayani bir anneyi bir gey bara sürükleyen, lezbiyenlerle bulusturan kaybolmus bir durumda Istanbulda peri kizi olarak dolastiran neden neydi nasil olmustuda Peri kzi Hans bara kadar gelmisti .