Gönderen Konu: EŞCİNSELLİK HASTALIK MIDIR?  (Okunma sayısı 5793 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
EŞCİNSELLİK HASTALIK MIDIR?
« : 12 Haziran 2012, 12:11:29 ös »
Selam Hüseyin Bey. ben bir eşcinsellim ve bundan hiç ama hiç memnun değilim, çünkü ben Müslümanım , dinim karşı böyle şeylere benim küçüklüğüm köyde geçti. Köyde hep ben arkadaşlarımla oyun oynardım ama hep kızlarla oynardım bu yüzden mi bilmiyorum ama ben biraz kız hareketleri yapıyorum istemeden. Beni kıza benzetiyorlar bazen. Ömrüm hep böle dışlanmakla geçti, affedersiniz ben hep erkeklere şehvetle bakıyorum istemeden hep kendimden utandım, hep utanıyorum. Küçükken bile hep erkek arkadaşlarımla böyle şeyler yapardım ama şimdi istemeyerek hep böyle duygulara sahibim istemiyorum. Allah'ın Kur'anda siz haddi aşanlarsınız diye hitap ettiğinde kendimden utanıyorum. Ben ne yapıyorum Allah'a çok yalvardım Allah'ım ne olur beni kurtar bu duygulardan diye ama kurtulamadım bir türlü bu pis şeylerden. Facebook'tan 3 arkadaşım oldu bazen gidiyordum onların yanına ama hep istemeyerek sanki bi taraf git diyor bi taraf gitme diyor çok şikayetçiyim. Ama çok  utanıyorum kendimden bir de hatta ve hatta babama bile kötü gözle aşık oldum. Bu her zaman oldu bende. Keşke babamla ilişkiye girebilsem diye düşünüyorum gerçekten çok özür dilerim ama mecburum. Benim duygularımı anlayın diye söylüyorum ama beni bundan kurtarın ne olur belki sizi bana Allah gönderdi kurtulmam için ama ne olur Hüseyin Bey. Bu küçük yaşta daha fazla hata yapmadan kurtarın beni. Çünkü bir gün bir  ailemden ve arkadaşlarımdan biri öğrenirse ben utancımdan ya intihar ederim ya da kaçarım bir yerlere. Ama ailemin yüzün bakamam asla, çünkü beni hep seccadenin üstünde gördüler. Ailem böyle bir şey beklemez benden bilmem yeter mi bu kadar, ama sizden cevap bekliyorum kurtarın beni ben bataklıktan. Bana uzanan bir el bekliyorum, o el sizin eliniz olsun ailemin maddi durumu çok kötü diye İstanbul'a gelemiyorum kusura bakmayın.
görüşmek üzere.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2012, 10:53:29 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİK HASTALIK MIDIR?
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2012, 12:12:13 ös »
Küçüklüğüm de böyle geçti erkek arkadaşlarımla hep öyle pis şeyler yapardım. Ailemle iyi geçiniyordum ama bana hep kız gibi lakaplar takarlardı. Ama babamdan hep acı çektim, hep beni horlardı üzerdi sanki beni sevmezdi, bana değer vermezdi. Okulda ben çok başarılıydım ama sanki bu babamda hiç etki etmezdi öğretmenler bazen onu övdüğünde beni severdi. Okul hayatım hep başarılı geçti, ama 8 yaşından sonra ilk dönemler hep ilk başta çalışmakla geçerdi ondan dolayı okul hayatımda hep eksiklikler olurdu ben sınıfın en çalışkanıydım, ama şimdi normal bir öğrenci sanki ama yine de başarılıyım. Ben hiç ilerde böyle birşey var mı yok mu diye hiç bilmiyordum benim duygularım her erkekte vardır diye zannediyordum. Ondan dolayı böyle bir şey olacağını tahmin bile etmiyordum. İnşallah kurtulurum yeter mi bukadar anlatacak birşey kalmadı bende.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2012, 10:58:02 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİK HASTALIK MIDIR?
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2012, 12:12:52 ös »
Ya ben artık kendime arkadaş aramaya kalktım. Önce birisi çıktı tanıştık. Öğretmendi, ben onu sevdim onun yanına gitmeyi çok istiyordum. İki defa birlikte olduk. Gidiyordum, o bana çok öğüt verirdi, ne kadar gizli olmak zorunda olduğumu bana anlatırdı. O  karşıydı, hiç ötesini düşünmüyordu, ona sorduğumda önemsemiyordu beni belki etkiler diye düşündüm olmadı. Onunla çok konuştum hep aynı şeyler sonra tayini çıktı. Kalktı gitti sonra. Başkası beni buldu Facebook'tan, onunla da birlikte oldum benim memleketimden diyor. Onunla da iki kez oldum, o çok soğuktu onun amacı sadece ilişkiydi. Arabası vardı arabasıyla beni götürüyordu şehir dışına öyle oldu. Sonra sonra 30 yaşında birisi biraz kilolu ben ..... diye bir siteden onu buldum, tanışacaktım. Baktım o beni buldu daha önce tanıyordu beni. Hep beni takip ediyormuş, hareketlerimden bnim gay olduğumu sezmiş olacak, ona gittiğimde benimle ilgili her şeyi açıkladı. Korkmaya başladım ama ben onu hiç sevmedim, ama o beni çok sevmiş güya evliydi, onun çok arkadaşı vardı ama beni istiyordu. Ama ben onu hiç istemedim. Ve bir daha böyle şeylerle ilgilenmeyeceğim diye söz verdim ama ama kalbim işte bir an önce kurtulmak istiyorum bunlardan kurtarın beni.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2012, 11:07:10 ös Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİK HASTALIK MIDIR?
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2012, 12:13:54 ös »
Selamünaleyküm Hocam

Ben  hayatımdan hatırladığım kadar  yazacağım inşallah artık çarem olacaksınız. Çünkü ben öyle bir bela ile karşı karşıyayım ki artık ne yapacağımı bilmiyorum. Ben 13 yaşına kadar köyde yaşadım. Babam çiftçiydi, iki evlilik yaptı. İlk evliliğini teyzesinin kızıyla yapmış. Bu evlilikten iki çocuğu olmuştu ama geçimsizlik ve dedemin cahilliği yüzünden boşanmışlar.  Şimdi sorduğumda niye boşandınız diye babam bana biz kardeş gibi büyüdük evlenmemiz bize çok değişik geldi diyordu. Geçinemedik diyordu. Sonra boşanmışlar, ben o kadını (üvey annemi) hiç görmedim. Sonra babam annemi görmüş be dedemden istemesini istemiş. Annem 15 yaşındayken dedem onu babama vermiş. Annem babamı hiç görmeden evlenmek zorunda kalmış ve evlenmiş. 2 tanesi üvey 11 kardeşiz, ben 5.yim. Erkeklerin en küçüğüyüm beni seviyorlardı ama ben ailemden çok fazla şiddet görüyordum. Sadece ben değil bütün kardeşlerim. Aslında önce bana normal geliyordu beni dövmeleri normal geliyordu şimdi başka çocuklara baktığımda onlar ailelerinin gözünde çok değerli ve şımarık çocuklardı. Şu an belki onun etkisiyle aileme fazla karşı çıkamıyorum ama hep sevgi de görüyordum. Çok yaramazdık, akla gelecek her şey yapıyorduk. Ailemin maddi durumu köyün en kötü durumunda olan ailelerden biriydi belki. Durumumuzun kötü olmasının nedeni çok kalabalık olmamızdı. 1 üvey ağabeyim babaannemin yanında yaşıyordu. Küçüklüğünden beri hep orada kaldığı için  herhalde bizde fazla kalamıyordu. Bir ağabeyim de İstanbul’da çalışıyordu yılda en fazla 3 ay kalıyordu bizde.

Daha önce de söylediğim gibi benim kıza benzer hareketlerim vardı, bunun yüzünden hep annem babam kardeşlerim abilerim arkadaşlarım hep benimle dalga geçiyorlardı. Ama ben çok utanıyordum ve içime çok sıkıntı giriyordu. Çok ama çok özür dilerim size küçüklüğümden beri hep yaptığım bir hareketi söyleyeceğim ben hep iki bacağımı kırar hep birbirine sürterdim böylece ilişki yapıyordum küçüklüğümde. Bunun böyle bir şey olduğunu anlamıyordum şimdi farkındayım o hareket pis bir şeydi. Annem beni görünce kızardı bana ama ben nedenini bilmiyordum her zaman arkadaşlarım ile pis şeyler yapıyordum. Kız arkadaşlarımla da pis şeyler yapıyordum  ama şimdi çok pişmanım keşke hiç böyle şeyler yapmasaydım. 7altı yaşında okula başladım, ilk başta çok yaramazdım hoca beni ve bir arkadaşımı eve gönderdi. Eve giderken arkadaşım benden pis şeyler yapmamızı istedi ben de kabul ettim. Saklandık bir köşeye hocam sanmayın bunları rahat söylüyorum ben bunları söylerken. İnşallah ben sizinle karşılaşmam çünkü yüzünüze bakamam. Neyse  eve gittim yine başka bir gün beni okula gönderdiler, gittim 2  hafta boyunca belki 3 hafta hep hocadan dayak yedim. Tembeldim, bir seferinde hocaya bir şey gösterdim hoca beni sevdi aferin dedi ben de o zamanda sonra artık kendimi düzelttim. Bilmiyorum hocadan mı etkilendim ama hoca beni sevmeye başladı. Benim bir arkadaşım vardı kızdı. Hoca herkesin okumasına baktı  kimse daha kavrayamadı ama ben ve arkadaşım sökmüştük okumayı. İlk okumaya geçen biz olduk hoca bize kurdele taktı ve ailelerimiz çok sevindi gerçekten hala unutamıyorum çok mutluydum. Hoca bir ara ben sıradayken sabah ben gülüyordum, hocamız bayandı müdürle konuşuordu hocamız ismimi söyledi müdüre. Ben korktum herhalde beni dövecek herkesin önüne çıkardı ve bana önlük ayakkabı 2-3 defter bir de kalem ve çanta hediye etti herkes beni alkışladı ama kız arkadaşıma vermediler bilmiyorum neden  ……

Sınıfın en çalışkanı bendim. 2,3.sınıfı fazla hatırlayamıyorum ama sınıfta hoca Matematikte hep soru sorardı hocaya cevabı götürdüğümüz zaman doğru yapan tahtada kalırdı. Bazen ben tek başıma tahtada kalırdım ve dakikalarca beklerdim biri yapsın diye. Utanıyordum herkes bana bakınca……….. Bazen bana kitap verirdi, soruları ben yapınca tek başıma bir ara defterim bitmişti. O hafta ben defter getiremedim hocam bana para verdi ben gidip aldım durumumuzu biliyordu. 3.sınıfın başlarında okula gidemedim çünkü babam bizi ben daha 8 yaşındayken pamukta çalıştırırdı. Pamukta çalışmaya başladım artı pamuk bitinceye kadar gidemedim sonra gitmeye başladım onun için çok eksilerim oldu. Artık sınıfta benden daha çalışkan kişiler vardı çok kıskanıyordum ve 7.sınıfa kadar hep okulun başlarında hep ilk başta pamuk toplar sonra giderdim okula. Onun için hep geride kalırdım, ilk sınavlarım zayıf gelirdi ilk karnelerde belge almıyordum ama diğer dönem belge alıyordum hep Teşekkür alıyordum her zaman Takdir almak istemişimdir ama babam yüzünden alamıyordum. 6.sınıfta her derse bir hoca girdiği için benim için fazla hoca tepkisi görmedim ama hocalar beni sevdiler ondan hemen alıştım duruma.

6 sınıfta çok sevdiğim bir hoca vardı ilk başta sevmiyordum, çünkü bana kızıyordu ama sonradan  bir soruyu bildim diye bana güldü ozamn ben derslerinde çok başarılı olmaya başladım ve beni sevmeye başladı bize hep hikayeler anlatırdı dini komik hep çalışın derdi ama bn ilk okulda hiç çalışmazdım bşilmiyoum niye çalışmıyordum ama başarılı oluyordum 6.sınıfta bir arkadaşım oldun onu 6 yıl boyun ca hiç sevmiyordum nedensebusefer arkadaşolduk yüzü benekli biriydi ama sevdim onu ailenin en küçüğü diye  şımarıktı zengindi beni seviyordu ban her şey alıyordu onun la bazen at arabasıyla başka köylere giderdik

Bir ara ben onunla ilişkiye girmek istedim ama utanıyordum di ye diyeömdi ona iyikidemedim bilmiyorum bnonub parası içinmi yoksa kendisinimi seviyordum  çünkü ban hediyeler alıyordu kardeşlerime hediyeler alıyordu  ………..

Benim amcamın oğlu vardı onu gerçekten çok seviyorum bnde 2 yaş küçük ama sanki aynı yaşta idik çünkü arkadaştık her şey yapoıyorduk onunla eğleniyorduk kızıp kavga ediyourduk küsüyorduk ama barışıyordukmyinede ama yertürlümpis şeyleri onunlada yapıyorduk her türlü eğlenceyi yapıyorduk özür dilerim kız kardeşim var birtane onunla bir iki sefer ilişki yaptık ama bir kız kardeşim daha var küçük onun sorunları vardı o 4,5 haşına kadar tuvaletini bezle yapardı annem onu çok döverdi alışsın tuveltini yapabilsin diye ama bir ara hastaneye götürdü ama kız kardeşim ameliyat olmaıs gerekiyormuş meğer böbrekleri bozulmuş idrarını istemeden ve his etmeden yapıyormuş annem o günden sonra çok pişmanb oldu onu dövdüğüne çok ağladı çok feryad etti amelyat oldu ama sorunları başladı çok kötü hep ağrısı hep inlemesi onu çok sevdik ama  şu küçük yaşata bu kadar acı çekti benden büyük iki abim var biri bir eli sakat ve birazcık saf onu hep kendimden küçük gibi görüyorum onu hiçbir zaman abim gibi göremiyorum diğer abim biraz esmer bende esmerim ama benden daha eeesmr o hiç derslerine çaılmıordu hep klaçıyordu ama ailemizde tek çaılşkan kişi bendim ama ben nedense hep onları değerli görüyorlarıd ı diye görüyodum amabanna da değer veriyorlardı ben babamla hiçbir zaman samimi olmadım babam biraz asabive sinirli sinirlenince her şeyi yapıyordu ufacıkşeye çok kızıyordu gerçekten yani babama çok beddua ettim ve hep ediyorum çünkü bn babamı hep dini anlamda aciz biriydi ama hiçbir zaman bne babamdan bir şey istemedim annemi araya katarak isterdim çekinirdimve anneme fazla kızmazdı ders konusunda bn hiçbir zaman ailemin bana çalış değdiğini duymadım ben hep kendi kendime çaılışırdım bazı arkadaşlarım bana biz küçükken okula gitmemek için numara yapardık  ama bnim ailem ben okula gitmediğim zaman bana niye gitmedin demezdi nedenini bilmiyorum ama şimdiki kardeşlerimin üzerine duruyorlar ben okula gitmesem karışmazlar beni tanıdıkları içinmi bilmiyorum ama kız kardeşimin durumu beni çok kötüt etkiliyordu herv ay merkeze urfaya kobnntrole götürüyordu babam bu arada söylemeyi unuttum benim ırkım arap ama bulunduğumuz köy kürt köyü idi ve çok davacılardı ırklarına düşkün kişilerdı ve köyde arap olan bir biz ve amcam gil vatrdı sanki biraz köyde bizden fazla hoşlanmöıyordular ama babamın çok sadık dostları da vardı ve halada sadıklar bizi ziyarete geliyorlar babamı çok seviyolar kardeşimin ameliyat olmasında köyün yarısı geldi benim çok arkadaşlarımın hepsi kürttü ben onları seviyordum onlarda beni çok seviyorlardı ama çok davacı arkadaşlarım vardı bn türkiyeyi destekliyordum  onlr Kürdistan diye hayalleri olan bir ülkeyi istiyorlardı  ben hep hayal diyordum ona onlar hala avutuyorlar şehirde ilk okulabaşladığım zaman herkesbana yabancı gözüyle bakıor herkes benimle konuşuyordu soru soruyorlardı bn hiç cevaplamak istemiyordum ama mecburen cevap veriyordum sonra onlarla tanıştık ve her zamanki gibi yine bazıları kızgibi hareketlerimle dalga geçiyoırlardı hatta ilerleyen zamanda bana kız kazım diye birlakap taktılar çünkü mahallede birisi adı kazımmış kızgibiimiş opndanm bu lakabı verdiler ben her defasında kızdığım halde onlar yine bana takmışlardı benim adımı bilmeyenler bile kız kazım diye çağırmaya başladıalru hep böyle sürmeye devam etti matamatik hocası ilk başta bana kötü davranıyordu benim tembel biri olduğumu düşünüyordu sonradan çok sevmeye başladı matamatikte sınıfta 3. idim benbeni çok seviyordu çünkü soruları hep önce ben çözerdim sınıf hocamız inklap hocasıydı beni ilk başata seviyordu sonrada hep sevdi  derse kaıtlıyordum çünkü fenbilgisi hocası çok ayrımcılık yapıyordu sevmediği öğrenciyi ne kadar başalrılı olursa olsun yinede değer vermiyordu bana deil ama başka larına  böyle davranıyordukel biriydi ama yakışıklıydı Türkçe öğretmenide ilk baştan beni sevmöeye başladı seviyordum Türkçe dersini hocasınıda seviyordum bedenddersini hiçbir zaman sevmedim hcasınıda sevmedim hep kıyafet getirn diyordu ama benim kıyafetim yoktu beden dersi için onun için hep eksi alıyordum ama gün geldi o hocaya bile aşık oldum onunla olmak istedim bn herv erkeğin bir erkekle olabileceğini hep zannediyordum birinci dönem sonubnda zayıfım olmadı ama belge alamadı babam bana sen şeher geldin diye tembelleştin dedi bana karnemi soran her kese bu cevabı veriyırdu amam bn hiç birzaman birinci dönme belge almıyordum çünkü dönemin yarısını pamuk toplayarak geçiriyordum ama o taş kafalı beyinsi olduğundan bunu anlamıyordu eline bir bahanem girid

İdye hemen zırvalamaya başladı ikinci dönemde okula alıştım diye zorluk çekmedim çok sevdim okulumu arkadaşlarımı ama bazı arkadaşlar istisna soytarı falan yine benimle dalga geçenler geçtiler ama bn hep kurtulmak istedim bu kız gibi tavırlardan bir türlü kutulamadım halada kızgibi sewsim hareketleri ve tavrım varçom üzülüyorum ve utanıyorum ikinci dönemnin sonunda sbssye girdik bn 306 puan aldım öğretmenlerim banan senden dahjafazla puan bekliyorduk niye böyle diyorlardı ama beim bilmediğim  konular çoktu anlamdığım konular vard  o yüzden herhalde ikinci dönem inkılab tarihi dersimize başka bir hoca giriyordu  beni hiç tanımadı diye düşünmüyorum tanıdıysada hiç takmamıştı bizi çünkğüü derste pek bizi konuşturmuyordu bizim kendisi analatıyordu bize konuları dönem sonunda bana pek ilgisi oldu ben çok sevdi bemnde anlamadım dönem sonları derste yok nasuıl ben i bukadar sever diye düşündüm karneleri dağıtığında bn teşekür belgesi almıştım sonra sınıfta iki kişi onur belgesi almıştı biri ben diğeri is ev bir kız arkadaşımdı her hale diğer hocalarımbeni ona övmüşler ve ondan beni sevdi yoksa o kendibana onur belgei vereceğimnı zannetmiyordumokul biti babam beni biir mobilyacının yanına götürdü daha önce konuşmuş bnei işe alması için ama beniş görünce bu küçük dedi ve almadı sonra beni götürdü bir tanıdık pvc dükkanına orda konuştu onlarla beni işe aldı sonra babam gitti ben onlarla kaldım çokmutanıyordum çünkü ilk defa bir işe girmiştim ve daha tanımamıştım hiç birini bende 3 yaş büyük ik kişi vardı benimle ilgilendiler tanıştık bana iş vermeye başaldılar falan sonmra tanıştık kaynaştık zamnla işi kavradım ama o iki kişi bana kötü davranmaya başladılar onların her dediğimi yapıtorumbana kızıyorlardı

O işte çok sevdiğim anlar vardı yaptığımız pvcleri evlere takmaya gittiğimiz zamnları çok severdim hem onlardan ayrı kalrdım hemde rahat olurdu işim    adlarını vermek istemiyorum bir ara birisiyle yalnız kaldık benimle onun arasında olan diyaloğu  aktarıyım

Ahmet buraya  bu akşam kız atalımı

Yok dedim niye olum  s..k…r..z.. işte

Yok dedim hem nerden bulacan kızı

Buluruz korkma bulamazsak bansana ……….. sen bana………. Olur biter

Bn çok şaşırdım bir erkek bunu kolay kolay demez diye düşündüm

Sonra bir elemn daha aldılar benim yaşımda bn onu çok kıskanıyordum neyseki bni daha çok seviyorlardı ondan hem o biraz aptakldı ondan onu sevmiyorlar dı

Bir seferinde bir demir kapı boyuyordukbenm döndüm dükkana lavaboya elimi siliyordum bkatım arkamdan geldi bana teklif etti ben hayır dedim çünkü onunla ilişkiye girmek hiç aklıma gelmemişti dahab sonra banadedi bişiler baktım kötü bir hareket yaptı zaten bn ondan korkuyorum döverdiye neyse bişey demedi m bir arahepsi  işe gitti bn o ve diğer küçük eleman kaldık ona dediki sen demir dükkanına bak bana pvc dedi oda marangoz bölümündeydi dükkan üç bölümden oluşuyordu marangoz ve pvc birbirine yapışımk ve duvarı açıktı beni yanına çağırdı bnden istedi bnde ısrar edince kabul ettim fakllan sadece sürtünmeydi yaptığımız sonra dedi afedersiniz ağzına al dedi bn hayatım boyunca böyle bir şey yapmamıştımkabul etmedi en sonunda kabul ettirdi aldım ağzıma istemeden sonra arkamdan diğer çırag geldibizi öyle gördü bn hemen çekildim utancımdan yerin dibine girdim mahf oldum delirdim kıpkırmızı oldum diğr arkadaşım bir şeyler söyleyerek yalamnladı  inandı gibi görünüyordu ama yalandanmı öyle yaptı bilmiyorum o ben deli oldum akşamoldu beni çağırdı beraber ewe gitmek istedi benden  yine istedi ben halamı düşüyorsun dedim dedi ewet bişey olmadfı korkma dedi gel dedi gidicez bir yere bn kabul etmedim yolun yarısına kadar ikna etti vbebni nerede dedim caminin tuvaletinde dedim saçmalama böyle bir şeyi nasıl yaparsın dedim şimdide yer mevzusu konuşuyorduk bunada ikna etti gittik orda yina bana ağzına al dedi aldım buzamana kadar benimilişkilrim hep sürtünmeye bağlı ilişkilerdi aradasırada birisi vardı bana acı dyurmuştu afedersiniz ama busefer çok acı duydum bir daha yapmıyacam dedim ama her akşam artık geliyorduk 10 defa olmuştur herhalde ama çok acı çekmiştim o arkadaşımında benim gibi eşcinsel olduğunu anladımçünkü oda arasıra benden onu yapmaısnı istemişti ben yapamıypordum onu neyse  sonra o nun ailesi her mevsim işe giderlerdi o senede gittiler oda onlarla gitti ben ve çırak yalnız kaldık artık biz tek çaılışıyorduk bir tatil böyle geçti sonra tekrar geldibenim de bir hafta kalmıştı işten çıkmamam çünkü okul başlamıştı o hafta beni çağırdı her zaman gittim ena onunla toplam olarak 15 defa vardır ilişkiye girdiğimiz daha sonra bir akşam o ve abisi geldi bizim eve geldi beni çağırdılar yolda anlattın bana ewleri boşmuş beni ewe açğırmışlar abisine anlatmış bneni neyse ewegeldik o benimle ilişkiye girdi ama abisi istemedi vazgeçti bana sordu istiyormusun ben hayır dedim oda istemedi ewe bgeldim yıkandım biti

daha sonra okul zamanlarımda başıma gelen bir olayı size söyleyeyim ben  bir bankanınbankamatiğiylke oynuyordum bir adam geldi bana otogar nerde diye sordu ben şu caddede ilerde dedim gel bana gösterdedi zaetn ilerde dedim gitti sonra bilmem arkasından gittim bir markete girdikendine dondurma aldı durdu yiyiyordu 25 yaşlarında idi dedim işte burada otogar yanına çağırdınasılsın falan sordu sonra kızlar snin yrğn yesin dedi yok yemesin dedim niye dedim istemiyorum dedi bn iyiyim dedim yok dedi 10 lira versem olur dedim nerede dedim dedi gel şu binaya gittim biananın merdiveninde bana yapışmaya başladı  benimle öpüşmeye başladı bn hiç öpüşmeyi sevmiyordum ilk ozaman sonra arkadan bir adam geliyordu ayrıldık indik aşağı dedi gel gittik bir tıp erkezinin tuvaletine benim pantolonumu indirdi benimkini ağzına aldı be inanamadım şaırdım sonra bana kendikini ağzıma verdi bnden onu yapmamı istedi yapamadım sonra bana yapmaya çalıştı kortu dedi bendseni yaparsam acı çekersin bağırırsın dedi neyse boşaldı ayrıldık  bukadar 10 liarmı vermedi ben zaten anladım amacı bni alde etmek bn ozaamn 14 yaşındaydım daha sonra ben Cuma namazından çıkarken arkamdan geldi bana dei nasılsın iyim dedim ne yapıyon dedi hiç namaza gelmiştim dedi gel şuraya daha namazadan yeni çıktım hemen gittim böyle bir pis şey yaptım gittim onunla gittim ina aynı şeyler bişi yapamadık ne o bana ne bn ona sadece ağza alma sürtünme LLLLLLLL:LLLLLLLLLLL(LLLLLLLL

8. sınıfa başladığımda sınıf öğretmenimiz fen bilgisi öğretmenimiz olmuş. Ben ona aşık oldum, yani ne kadar çok istedim onunla olmayı hala da çok istiyorum onunla olmayı.
8.sınıfın birinci döneminde Teşekkür belgesi aldım, ilk defa birinci dönem belge aldım. Çünkü babam o sene bizi pamuğa göndermedi. Babam annesini daha küçük yaşta kaybetmiş, bir üvey annesi var ve o annesinden bir erkek, iki kardeşi olmuştu. Babamın öz olarak bir kız kardeşi varmış onu da 25 yaşlarında kaybetmiş. Babamın öz yaşamında öz olarak kimse yok üvey iki kız kardeşi bir abisi var ama onları çok seviyor, bende bütün ailemiz onları çok seviyoruz.


 
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2012, 09:38:14 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
Ynt: EŞCİNSELLİK HASTALIK MIDIR?
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2012, 12:14:29 ös »
Çünkü en yakınlarımız onlar 8.sınıfın sonuna geldikbabam beni bir eczaneye kattı oarda çalışmaya başladım orda çok  iyidi işim  yine sbs ye girdik busaferortalama olarak 316 puan aldım bizim şehirde yerleşecek okul yoktu düz liseye gitmek istemedim karşı şehir debir okul vardı onu tercih ettim 1 ay sonra baktım oraya yerleştim orda kalcaktım orada anneannem dayım teyzem yengem falan kalıyordu onların yanında kalacaktım sonra bir tercih  hakım daha varmış bende yine kullandım yine gelmedi bnim şehirim okul başladı orya gittim orda kaldım orada komuşumuz  bir arkadaşım vardı hem akrabamız hemde çocukluk arkadaşıum vardıonu sebviyordum  oda meslek lisesine gidiyordu bn Anadolu lisesine orda yine arkadallarım oldu yine benimle dalga geçenler oldu kız gibi hareket edişimden hopşlanmayanlar oldu benim çok sevdiğim bir arkadaşım oldu hep onunla talkılıyordum komik ve espirili idi iyidid derslerim de başalırlı oldum hocalar beni sevdiyordu çok sevdiğim erkek dilanladtım hocam ve edebiyat hocam vardı oblarla birlikte olmayı ne kadar çok istedim va hala çomk istiyorum ama budurumdan çok şikyetçi idim her namazkılışımda çok dua ediyodum bir türlü kabul olmaıd kurtulamdım hep ümidimi kestim ama yine dua ettim belki kabul eder diye halada çok ediyorum bir türlüm olmadı belki duamın vesilesi siz olacaksınız bn bunu umutlu olarak bişr daha bu duygulara sahip olmadan yaşayacağıma  bu  sınıfımda hocalarımdan fazla bahsetmek istemiyorum ama çok sevdiğim bir kimya hocaömız vardı bayandı sınıf öğretmenimizdi onu çok seviyordum diğer öğretmenleri fazla ilgilenmedim onlarla  bnimküçüklüğümden beri hayalim doktor olmakıt ama şimdim ftr istiyorum inaşşllah kazanırım neysde okuıla başladınm  dayımın evinde iki blgisayar  vardı ikisinde internete bağlamışları biri masa üstü diğeri isa diz üstüidid masaüstünü kimse kullanmıyoru bn kullamnıyordum  bana kalımıştımoarda hep bn o pdada hep kendme facebooka giriyordum falan orada google ye her şey yazıyordum sonra kötü sitelele karşılaştım onlara üye oldum ordan arkadaş buldum ama bir türlü Şanlıurfa bulamdım daha sonra şanlıurfadan buldum ama tanışamadım  sonra türk gay clup diye bir siteye üye oldum oradada istediğimi bulamdım  joogay diye bir siteye girdim ordada kimse pek girmiyordu sonra haydegayi diye bir sitede birisini bulamdaım ama bu sitelerden hepsinde sanal olarak arkadaşım oldu aam sanal ve sonara gabile sitesinde çok benim şehrimden vardı ama çoğu cevap vermedi bana zamnla birisiyle tanıştımmsnde konuştuk falan tanıştık benim yaşadığım şehirdendi ad enderdi ceylanpınardaydıbanadedi akşam buluşlım nerde dedim arabayla senişehrin dışına götürürüz dedikimkim dedim bn ve bir arkadaşım bnona yalnız gelirsen kabul ederim dedimdedi bn araba kullanmayı bilmiyorum dedi bn kabul etmedim ayrıldım onadan msmden sildimonu camı açmıştık çokm yakışıklıydı ama güvenemdem boş werdim zamanla başkasıyla tanıştım bn ceylanpınarda okuyordum ailem viranşehirde bnim tanıştığım  kişi viranşehirde öğretmendi bn 2 haftatda bir vianşehire gidiyordum  o öğretmen çok korkuyordu bölgemizden çok tedbirli idi kolay kolay kimseyi evine almazdı bana çok nasihatta bulundu bn ona dini şeyleri nasıihat ediyordum bn bir türlü ona u yaptığımız şeyin haram 0lduğunu ikna erttiremedim  o eşcinselliğin doğuştan olduğunu zannediyordu  yaptığımız şeylerin normal karşılıyordu ama bölgemisiizn buna karşı olduğpunu biliyordu ona göre davranıyordu onunla çokm istedim olmayı daha erken dedi herseferin de bir ara okulun kapanması zamnıydı internete girdim açıktı konuşltumonunlşa geel istersendedi gittim yanına onunla oldum konuştum çok sevdim onu tıpkı arkadaşım gibiydi benim tahlikeye düşeceğimden çok korkuyordu  beni seviyordu ve benim acemi oldupğumu biliyordu inetrneette çok araştırdım tedavisi varmı acaba ama bulamdımbir dua vardı onub 7 gün okuyacakmışlım çalıştım yaptuım olmadı bir türlü     sonra eczaneey girdim yine sokakta karşılaştık onunla onu özlemiştim dedi haftaya gidiyorum üzüldü m çünkü ilkj derfa  bir yatişkin arkadaşım olmuştu ve onu sırrımı açıklamıştımdedi isteresen Pazar günü gel yanıma bn gitmedim sonra msndew konuştuk taşınacaktı taini kalmıştı oda bunu istiyordu  sabah ona uğramamı istedi gittim evine yine ilşikiye girdik  ben ilişkilerinde hep pasif oluyordum o aktif ilişkiye girdik sonra ayrıldık bana dedi bn gidicem ama bnim bir arkadışım var dedio bazen iş sebebitle şehirden şehre geliyoer istersen sana ayarlıyım onunla konuştum falan yakışıklıydı ama inatçı idi ta urfaya kadar geldi antalyadan aöma viranşehire gelmedi bnde bidaha aramadım onu 

Kardeşimin hastalığı daha kötüye gitmeye başladı 7 ameliyat geçirdi ve en sonunda diyalize girmeye başladı hiçbir zaman istemedim onun diyalize girmesini    çünkü bizim şehirde ona göre dializ yoktu hafta da iki defa babam şanlıurfaya gidiyor ve kardeşim için işten çıktıbn hala anlamıyorum babam işten çıktı abim bir markette çalışıyor sakat olan abim ise işkurun düzenlediği hademelik işi ile uğraşıyor haftada iki kez naıl yol parasını ödüyor anlamıyorum ama bn büyüyünce inşallah kardeşimi en iyi doktorlara götürecem ve onu iyileştirecem Allah paranın belasını versin ya bazen öylşe bir baş ağrısı çekiyorki bu yaşta Allah niye ona bukadar acı çektiriyorn  ama hiç isyan etmedim sadecedüşündüm Allah her şeyin en iyisini bilir dedim   nayapabiliriz sabretmekten başka çaremiz yoktu inşallah birgün fizik terpi ve rehabilitasyon  bölümünü kazanırımda onu iyileştiririrm

Eczaneye başaldığımda ecazne çıkışıundaakşamları internete giderdim   msnnmi açmıştımbirm msj geldi   ender miş bni tekrar ekelmiş bnde kabul etmişim bilmedenkonuştuk onunla nerdensaşin dedi viranşehirdeyim dedimne yapıyon falan sordu konuştuk bana dedi geliyimmi viranşehişre gel dedim o akşam anlaştık geldi beraberbir yere gittik arabaykla orta yaşlı biri arabayı sürüyorduarkadaşım dediği buydu herhaldeneyse ilişkiye girdik onunla sonra bana dedi arkadaşımlada olurmusnudedim yok dedim ısrar etti kabul etmedim geri döndük beni bıerak tı  cadeye ewime döndüm  daha sopnra yine gabielde birisiyle tanıştım 24 yaşında biriydi mobilyacıydı  ilk konuştuk 15 dk sonra buluşalımmı dedi ewet dedim yakın bir park vardı oraya gittik orda buluştuk hemen gittik şehrin dışına ilşkiye girdik geldik birbirimizi fazla tanımadan hemn ilşikiye girdik tlfnm no aldı benden verdim ertesi gn aradı beni akşam çağırdı yne gittik şehrin dışına ilkşikiye girdik geri döndük birdahada hiç onu görmedim küçücük şehirde bir kez bile karşılaşmadım onunla onu bulmak için gabileye girdimnbir seferinde birini buldum adı benzerdi başkasıydı ama tanıştım onunla aynı yerde buluştuk onu gördüğümde hiç hoşlanmadım bana gabiledeki adımı söyledi bnde benşim dedim keşke benm demeseydim  sonra çağırdı bir bankla otuduk bneim ailemi kşim olduğumu ewimi her şeyimi saydı bana çok şaşırdım kimsin sen

Dedim nerden biliyon bunları beni nmerden tanıyon dedim dedi bir ara ewe gidiyordun sen bn araba-mla yetişitrdim seni hatırladınmı beni ewt hatırlamıştım onu bana soru soruyordu bndede sazan gibi cevap veriyordum meğerv adam kjız gibi hareketlerimden şüphelenmiş ondan sormuş bn indiktensonra beni takip etmiş meğer

 bana gidelimmi bir yerededim bnnde korkudan ewt dedim adam öpüşme manyağımıdır nedir ben öpüşmei çok severim dedi bn sevmiyorum dedikçe çok istedi ama kabul etmedim ilişkiye girecekken  dayanamdım zaten büyük birisiydi istemedim ayrıldık ordan beni bıraktı caddeye bn ewe gekldi m çok korktum bidaha böyle bişey yapmıyacam hiç birv erekle olmyacam dedim kendime kızdım

ama nafile yine girdim gay sitelerine yine kendime arkadaş aramaya başladım uzaktanm ikii kişi vardı bni çağırıyorlatdı biri diyarbakırdan biri urfa merkezden ama bn hiç birini takmıyordumbn hem aktif hem pasiftim ama karşıma çıkan hep aktif oluyorlardı  o pislik adı cemal di yine beni arsı beni ç.ok istedi güye beni çok istiyormuş okadar zııtıki birbirimize hala beni idtiuor yawbana saydı okadar arkadaşı vardı jhal benden istiyordu yaw ama takmadım   bir ara gbilede bni tehdid etti ama tak ad9ım biliyordum yapamaz ve yapmasfı bn ona deidm bn bir daha böyle şeyler yapmıyacam bvnim dişnim müsaadeetmiıoyr buna artık uğraşmadı bnimle ama bn yine aradım arkadaş kendime yine okula bşiladım ceylanpınara gittimyine oıkumak için  gabile hesabımı kapatmıştım ama yine bir tane açtımbirisiyle tanıştım akşam tanıştım sabah beni çağıdı yanına uzun boylu yakışıklı biriydi aktifti yine bir türlü birisini bulamadım pasif vea aktif pasif hep aktif çıkıyordu karşuıma gittim evli biri ewi vardı karısı ve çocuğunu başaka ewe göndermişti benim için bulkuştuk ilişkiye girdik ve çıktım birdahada beni aramadı bazen onunla çarşıda karşılaıyorduk ama selam tek veriyoırdukbiribirimize  ondan ümidimikestim yine aramaya başladım birisi daha çıktı karşıma  aktifti oda beiçağırdı  dedi gel benim ewimde konuşuruz gittim daha hiç bişi konuşmadan ilşikiye başladık bitirdik ve çıktık bukadar birdaha sormadı beni daha sonra karşılaştık ben viranşehire gelecektim yolda beni görü slm falan dedi baktım hemen çekmeyte başladı gel gel dedi zamanım yoktu ama zorladı istemden gittim zaten yanına zorla ağzıma verdi yaptı sonra bıraktı beni gittiğime otobüs kalmıştı gideemdedim onun yüzünden

 babam petrrolda çalışıyordu Petrolun sahibinin oğlu vardı bir tane genç ona çok kötü aşık olmuştum ama gerçekten aşık olmuştum onun bana dokunması bende öyle bir his oluşturuyorduki bn inananmıyordum klendime gerçekten bu aşk tı çünkü her geçtiğine acaba bana bakarmı diye kendime soruyordumgay olsaydı mutlaka onunla oöurdum iyiyiki gay deil

ama bn çoğu erkeğe kötü gözle bakıyom bazen daha küçükken bazı arkadaşlarım kadınlara kızlara kötü gözle bakıyorlar falan bende kendimi namuslu zannediyordum meğer ben dünyanın en şerefsizi insanlarından biriymişim keşke birt kadına kötü söz  söylesemde bunları yapmasam

ben petroldayken babamın çalıştığı yerde biri geldi ismimi söyleyerek senmisin dedi ewt dedim nerden taınyon dedim söylemedi daha sonra karşılaştık o Ceylanpınarlıymış  bana unu cemal söylemiş o pislik adam  neyse tanıştık onunla çok konuştum ona bn bu işleri bıraktım dedim gerçektende bırakmıştım 3 ay boyunca hiç uğraşmadım ama internette fesh gaytube diye bir gya vido ları var hep oraya giriyom video izliyom bazen kendimden okadar utanıyomki bir mp4 almıştım yaz tatilinde içini Nihat hatipoğlu doldurdum sahabeelri dinlemek için ve bazen okadar ağlıyorum ki ben hz ebubekirin ömerin alini osmanın ve en önemlisi o nebiklerin sultanını yüzüne nasıl bakacam nasıl şefaat işstiyecem kurtuluş aradım hep ama şeytan de hep dürttü beni bn ebubekir aşığıyım bn Muhammed aşığıyım bn bir bataklıkta batmak üzereolan belki batmışl olan biriyimbekliyorum bir el uzansın bana  ben 2 yıl boyunca babama   bile  istekle baktımbelki benimle olur kendime inanamıyorum ben çok kötü biriyim çok iğrenç biriyim işte hocam