Eşcinsel Terapi Forum - Psikolog www.huseyinkacin.com

Eşcinsellik => Genel Tartışma => Konuyu başlatan: psikolog - 02 Şubat 2021, 03:19:56 ös

Başlık: Allah, işinde galiptir, fakat insanların çoğu bunu bilmezler
Gönderen: psikolog - 02 Şubat 2021, 03:19:56 ös
Allah, işinde galiptir, fakat insanların çoğu bunu bilmezler
       

Başarı Para ve Seks Bağımlılığı Dininin Elçisi; Bill Gates: "Ciddi biçimde sokağa çıkma yasağı ilân edilmeyen her yerde vaka sayısı artmaya devam edecek" derken korkularımızı diriltiyor ama bir o kadar da umutlarımızı öldürüyor.

Batı medeniyeti, ortaçağ karanlığında hristiyanlığın insan ruhunu körelttiği yerden sonrasında insanın dinle ilişkisine alternatif çözüm olarak ruhunu köleleştirmek adına kapitalizm ve kardeşi kominizmi yerleştirmiştir.

Batı medeniyetinin elçilerinden Nietzsche: "Tanrı Öldü" derken aslında hristiyanlık dininin sonunu ilan ederken toplumsal yani siyasal bir öğreti oluşum olarak ideolojiler çağının temellerini atmıştır. Kişi ve kurumların davranışlarına yön veren düşünceler bütünü olarak ideolojiler insanlığın soluna ayrı sağına ayrı prangalar vurmuştur. İnsanlık, ideolojilerle aslında Batı medeniyetinin esaretine girmiştir. Batı medeniyeti, ideolojilerle insanların dinlerle bağını köreltmiştir. Dinleri de siyasallaştırarak ideolojiye dönüştürmüştür. İster dini olsun ister siyasal olsun ideolojik düşünce, insanın kimliksizleşmesidir. Özetle ideolojiler aslında insan ruhunun hastalıklı olma halidir. Batı medeniyeti, sanayi devrimi sonrasında kapitalizm, kominizm, feminizm vs izmleri ile insanlığı açık hava tımarhanesine dönüştürmüştür. İnsanlık yalnızlaşarak kendisine yabancılaşmıştır. Bunun sonucunda da depresyon çağı başlamıştır. Depresyon, insanın kendisi ile yüzleşmekten korkması ve kaçınması sonucunda sosyal hayatındaki ilişkilerinin yok olmasına sebep olmuştur. Kendi içinde kendine yabancılaşan ve sosyal hayatında ise ilişkisizleşen insan, ruhsuzlaşarak süreç içerisinde önce siyasallaştırılmış sonrasında ise dijitalleştirilerek sayısallaştırılmıştır.


 
Kapitalizmin elçisi Adam Smith, Kominizmin elçileri Karl Marx'ın ve Friedrich Engels ile bindokuzyüzlü yıllarda insanlık siyasallaştırılırken; Dijital Çağ'ın elçileri Steve Jobs, Bill Gates, Mark Zuckerberg ile ikibinli yıllarda insanlık sayısallaştırılarak değersizleştirmiştir. İdeolojilerle yönetilebilir hale gelen insanlık "matrix"leştirilerek programlanabilir hale dönüştürülmüştür. Depresyon insanın yönetilebilir, programlanabilir, sürüleştirilebilir hale dönüşmesidir.

Batı medeniyeti, insanın Allah ile ilişkisini yok etmek adına bıkmadan usanmadan yüzyıllardır çabalarken tam zaferini ilan edecekken bugünlerde büyük bir engelle mücadele etmek zorunda kaldı. Koronavirüs, insanlık için Allah ile ilişkisini yeniden güçlendirmek adına bir umuttur. Koronavirüs karşısında ideolojiler yani siyasal kimlikler çaresiz kalarak çökmektedir. Koronavirüs karşısında dijitalizm yani sayısal bireyler korkularına yenik düşmektedirler.


 
Koronavirüs,Batı medeniyeti'nin insanlıkla savaşında yenilmesinin adıdır. Işık Doğu'dan yükselir. Roma müslümanlarca fethedilmeden kıyamet asla kopmayacaktır.

"Allah, işinde galiptir, fakat insanların çoğu bunu bilmezler."


https://www.habervakti.com/allah-isinde-galiptir-fakat-insanlarin-cogu-bunu-bilmezler-makale,2267.html?fbclid=IwAR0XqO18vZTYSE8r9fTeuYqevt8L1U6Ta4ezNV2uMGxd62Kxxd8zhDH150s