Eşcinsel Terapi Forum - Psikolog www.huseyinkacin.com

Genel => Cinsellik => Konuyu başlatan: psikolog - 02 Mayıs 2009, 03:12:49 ös

Başlık: LGS/LYS ve AGRESİF ÇALIŞMA YÖNTEMİ
Gönderen: psikolog - 02 Mayıs 2009, 03:12:49 ös
LGS/LYS ve AGRESİF ÇALIŞMA YÖNTEMİ

sanırsam bunu size hüseyin kaçın söledi.Evet ilk duyduğumuzda bize de anlamsız gelmişti ama gerçekten de çok ince bir ayrıntı.hoca bana bu konuya haftada kaç defa mastürbasyon yapıyorsun diye girdi ve devamı geldi. İşte kısacası kendi nefsini kontrol altına almak için o içimizden gelen yap sesini dinlemiyeceğiz. Düşün işte ben futbolcuyum aynı zamanda, bir gece önce falan o olayı yaptıysam maçta hiç olmayacak topları sektiriyorum, top yanımdan geçip gidiyor umrumda değil.Örneğin sivassporun bu seneki başarısında büyük pay sahibi olan şey de bu. İstanbul takımları gibi gece hayatının karı kızın bol bulunmadığı bir yer Sivas ve bu futbolcuları psikolojik olarak olumsuz yönde etkilemiyor. Neyse anlayacağın o yap diyen sesi yok ettiğin süre gerçekten kendine olan güvenin artıyor, o enerji içinde saklı kalıo ve olumsuz yönde etkilenmiyorsun. 1 kere bile olsa dene derim.

Erim ÇALIGÜN

MARMARA ÜNİVERSİTESİ




dikkate alıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.bu dediklerinizi uygulamaya başlayacağım inşallah hayatımdaki değişikliklerin oluşmasına yardımcı olur ve hedeflediğim puana ulaşabilirim tekrar çok teşekkürler

İSLAM KILIÇKAYA

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
Başlık: Ynt: ÖSS ve AGRESİF ÇALIŞMA YÖNTEMİ
Gönderen: Paronoid - 04 Mayıs 2009, 04:33:10 ös
mantıklı bir yöntem en enerjiyi boş yere harcamamak lazım verdiğiniz örneklerde yerinde

BİLİM ÜNİVERSİTESİ
Başlık: Ynt: ÖSS ve AGRESİF ÇALIŞMA YÖNTEMİ
Gönderen: Beyaz_Karanfil - 10 Mayıs 2009, 02:32:58 ös
 Öncelikle teşekkür ederim yazıda emeği geçen arkadaşlara.Ben de Öss ye hazırlanan birisiyim ve şahsen böyle bir şey aklıma da gelmedi...Hatta aklımın cinselliktense kalmasındansa bu ihtiyacı karşılamanın daha mantıklı olduğunu düşünüyordum..Umarım sorumun cevabını alırım...Saygılarımla....

ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Başlık: Ynt: ÖSS ve AGRESİF ÇALIŞMA YÖNTEMİ
Gönderen: srcnqns - 22 Haziran 2009, 02:30:41 öö
bir çalışma ile savaş verme mücadelesi esnasında (öss) bir çalışma ile mücadele ekleme (nefis) insanı  zorlar (bence)
Başlık: Ynt: LGS/LYS ve AGRESİF ÇALIŞMA YÖNTEMİ
Gönderen: psikolog - 13 Şubat 2012, 04:12:59 öö
27 Mart 2011 Pazar akşamı TV5 Ana Haber Bültenindeki söyleşide
"eşcinsellik hakkında"
gündemdeki eşcinsel parti adaylarının varlığını konu alarak konuşma yaptı.

http://www.youtube.com/watch?v=u1iMl9dDm-o&feature=related  tıklayınız


http://www.youtube.com/watch?v=tYzUWd-BFag&feature=related tıklayınız


26/12/2011 tarihli Radikal Gazetesinde sitemiz ve eşcinsel terapiler hakkında
yayınlanan makaleye ulaşmak için tıklayınız

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1073587&Yazar=PINAR_OGUNC&Date=26.12.2011&CategoryID=97#
Başlık: Ynt: LGS/LYS ve AGRESİF ÇALIŞMA YÖNTEMİ
Gönderen: psikolog - 29 Mayıs 2012, 02:38:34 ös
Merhabalar Hüseyin Hocam

İnsanların hedefleri doğrultusunda hareket etmeleri beklenir çoğu zaman ama bu işin bilindiği üzere hiç de kolay olmadığı gerçeği göz önüne alındığında bir çok insan rasyonel bir amaçla yapılan bu hareketten yoksun olarak yaşamla mücadele içerisindedir. Belirli bir hedef doğrultusunda ilerlemek kişiyi motive etmekte ve azimle uğraş içinde olmasını sağlamaktadır. Bu gerçekler göz önüne alındığında, eğer kişi kendinin farkında,  gücünün doruklarını biliyorsa başarıya çok yakın demektir. Akla gelen sorulardan biri; Kişi gücünün farkına varıp bu doğrultuda nasıl kendine uygun bir hedef belirler? Sorunun cevabı hiç de o kadar kolay değildir aslında!
Profosyonel olarak çalışan, insanlara yardımcı olmayı amaçlayan psikologlar; kişinin uygun bir amaca sahip olmasını sağlarlar. Hüseyin Kaçın Hoca bu işi, hakkıyla yapan ender insanlardan biri. 2007-2008 eğitim yılında okulumuza gelmesiyle kendisi ile iletişime geçme fırsatını elde ettim. Kişisel gelişim alanında, bireyin davranışlarını maximum anlamda kontrol etmeyi ve kişinin kendini tanıması ve kendi gücünün farkına varmasına nasıl yardımcı olacağını iyi biliyor Hüseyin Hoca.
Derslerine çalışan sorumluluk sağibi biri olarak tanımlaya bilirim kendimi. Hüseyin Hoca ile doğru hedeflerin peşinden koşmayı öğrendim. Yüksek hedefler ve bu doğrultuda var olan hırsı, çalışma azmini en üst düzeye taşımayı öğrendim.
Her insanda başarılı olma potansiyeli vardır bence. Önemli olan nokta; bu yetiyi, özelliği gün yüzüne çıkarmak. Anadolunun herhangi bir kentinde öğrenci olabilirdim, ya da liseden sonra polislik veya başka memuriyetler kazanabilirdim. Evet bunları düşünüyordum lise dönemlerinde. Etrafımda örnek alabileceğim üst düzeyde başarı elde  etmiş insan sayısı azdı. Yüksek hedeflerle bir şeyler yapmak çok zordu benim için taki Hüseyin Hoca ile karşılaşana dek.
Hüseyin Hoca ile tanıştıktan sonra ofisine gider lise sonrası neler yapabileceğimi konuşurduk. Türkiyenin en batısında dünyaya gelmiş, İstanbulda yüksek öğretimini tamamladıktan sonra Türkiyenin doğusuna eğitim gönüllüsü olarak çalışmaya başlamış çok değişik insanlarla tanışmış, sıkıntı yaratacak olaylar ile karşılaşmış ve bunların üstesinden gelmiş tecrübeli biri olarak doğduğu kentte Onun ile tanışma fırsatı elde ediyordum.
Üniversite okumak gerektiğinden bağseder, lise sonrası memurluğun kolaya kaçma, korkak olma olarak tanımlardı O. İlk 1000 hedefi vermişti bana bir gün dersanedeki ve okuldaki başarılarım sonrası Hüseyin Hoca. Bir çok öğretmenim oldu lisede iken, benim ünversite kazanabileceğimi düşünüyorlardı ama hiçbiri derece yapabileceğimden yüksek hedeflere sahip olmam gerektiğinden bahsetmemişti. Aradan geçen zaman ile bu hedef ilk 100 e çıktı. Sınav sonrası 680. olarak Koç Üniversitesine yerleşmiştim. Çok güzel bir başarıydı bu benim için yüksek standartlara sahip böyle bir okulda bulunmak ve buradan mezun olup ülkem adına önemli işler yaparak Hüseyin Hocaya teşekkür edebilirim ancak.
Onun ile görüşmek insanı gerçekten motive ediyordu. Odasından çıktıktan sonra yoğun bir rahatlama hissi uyanıyor kişide. Ayakları daha sağlam basıyor yere. Kendine güveni artıyor ve yarından ümitli olarak yastığa başını koyuyor. Teşekkürler Hüseyin Hocam iyiki varsınız. Sizinle tanışmak yaptığım en iyi işlerden biri olarak adlandırılabilir. Daha çok insan sizi tanımalı. Sizin yardımınıza ihtiyacı olan binlerce insan var belkide. Size ulaşmanın bir yolunu bulup doğru zamanda kapınızı çalmaları gerekiyor geç olmadan. İnsanlığın size ihtiyacı var Hocam.     


Hüseyin Tuğla
Koç Üniversitesi
htugla@ku.edu.tr


9 Kasım Salı 21.06 2010 SARIYER- İSTANBUL

 

Şunu söyleyebilirim kolaylıkla ki; edirne deki hüseyin ile istanbuldaki hüseyin arasında göze batan en belirgin fark hüseyinin eskiden çok seçeneği yoktu önüne çizilen bir çizgi var ve amaç çizgiden olabildiğince dışarı çıkmadan sapma yapmadan onu takip etmekti. şimdi ise birçokların arasından birine karar kılmak öyle zorluyorki insanı birine ihtiyaç duyuyor. Ona zaman ayıran ona inandığı doğruları aktarmaya çalışan birine. Biraz geç farkettim ama benim bu adama edirnedekinden daha çok ihtiyacım var…

     

                                                                                                                                                                                                                 Hüseyin Tuğla
Başlık: Ynt: LGS/LYS ve AGRESİF ÇALIŞMA YÖNTEMİ
Gönderen: psikolog - 02 Şubat 2024, 08:21:40 öö