Gönderen Konu: BABAMIN OĞLU OLMAKTAN KURTULDUM ARTIK BABAMIN KIZI OLDUM  (Okunma sayısı 6636 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
BABAMIN OĞLU OLMAKTAN KURTULDUM ARTIK BABAMIN KIZI OLDUM
« : 24 Ekim 2011, 12:13:02 öö »
Merhaba HÜSEYIN bEY;
 
Uzun bir zaman sonra size yaziyorm,yazma cesaretimi buldum son terapi yine her zamanki gibi mükemmel sonuclar yaratti.
 
BABAMIN ARTIK OGLU DEGIL KIZI OLABILMEYI BASARDIMyil  -BASARDIKKKKKK
 
evet cilginca gelebilir ama artik nihayet tamamen özgürümm ve evliligimide kurtarabildim.Nihayet ben gercek cinsel kimligime kavusabildim hayatimdaki tortulardan kurtulmak tam 3 yilimi aldi.ama 39 umda ancak özgür olabildim belkide hic olamadan da ölebilirdim allaha hamd olsun ki gec�kalmadi.
 
Evliligimde problem yasiyordum esime birturlu kendimi veremiyordum,ne cinsel hayatimda nede kadin olarak her sevisme esnasinda babami görüyordum cilginca ama öyle kilitleniyordum,biliyorsunuz babama benzerliginden evlenmistim baba sevgisinin son doyumu beni bu evlilige itmisti.ama bir yandan da oglu oldugumu gercek manada kizi olmadigimida sizinle ögrendim, önceki terapide babam olmaktan cikti ama bu sefer ben yani oglu bu adamla evliydi yine bi sorun vardi ,babasinin oglu bir erkekle yatabilirmiydi. HAYIR babamin 3 kizi var ben ortancayim bosandiktan sonra özelikle bana tüm kocalik görevlerini anneme yapmam icin yükledi, kendisinin yapamadigi herseyi cinselik haric, annemi gezdirmek, tozdurmak, cicek almak, sirket bile kurdum babamin yapamadigini yapabilmek icin annem babam iflas ettigi icin dalga gecerdi ya, babamin oglu olarak laf söyletemezdim babama ,anneme ezdiremezdim, kizkardeslerimi kol kanat oldum,ailenin tüm yükünü tasidim, babam oglu gibi beni gordugu icin harclik ister, kadinlarla capkinliklarini anlatir, eskiden sevdigi kadini bana anlatirdi, bir kiz cocugyla bir baba bunu paylasmazdi . ama ben istemesemde babamin oglu olmustum.2 yil boyunca suren terapi surecinde bunu hic fark edemedik, terapiden sonra esim ve ben babamlara gittik, aninda esimi babamin oglu yaptim . Baba dedim bak sana bir ogul getirdim begendin mi dedim evet kizim dedi.
Beraber is yaptilar onlari seyrettim resmi bilincaltiMa kazidim.
BABA dedim ben senin neyinim ? Sultanimsin dedi hayir baba dedim neyinim babam bize asla kizim demez , kizlarim hic demez, cocuklarimda demez, KIZIMSIN DE baba dedim tekrar sordum baba ben senin neyinim.
Kizimsin kizim dedi, sarildim babama , baba dedim ben suan issiz ve gucsüzüm beni yinede kizin olarak seviyormusun dedim , evet kizim dediginde, artik babamin guclu olmak zorunda oldugu OGLU DEGILDIMMMMMM ARTIK KIZIYDIMMMMMMMMMM:
 
39 yasima girerken nihai huzur benligimi ruhumu kaplamisti, kader yada hayat ve Allah ne tür kimlikler yüklemisti omuzlarima hep neden nicin demiyorum , yasanmalidi ve yasandi.
Artik 39 yasimda gercekten ben ben olarak yasabilirim , kendi hisslerim, isteklerim, duygularim ve hedeflerim, insallah yasabilmem icin gec kalmamisimdir.
Esimle artik mutluyum, ona suslenebiliyorum, sevisebiliyorum, babami görmuyorum artik, sucluluk ve ihanet de hissetmiyorum, evde yemek super yapiyorum artik,ilk defa evde hersey ütülü, tüm dolaplar derli toplu,özelikle
onun evde ki yeri belli , dolabi terligi, birsey beklemiyorum artik ondan, ben yapiyorum,sikayet kamadi, kizmiyorum ona.
 
Onu oldugu gibi kabullendim benim bir evliligim var artik HUSEYIN BEY bir KOcam esim ve oglum.Artik gözüm acik gitmez.
 
Sevgiyle kalin ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle