Gönderen Konu: İÇİMİZDEN BİRİSİ: HAYATİ CANKALOĞLU (ANKARA1 BÖLGE ADAYI )  (Okunma sayısı 5831 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4097
    • Profili Görüntüle
İÇİMİZDEN BİRİSİ

memurgundemi.com sitesi olarak 2009 yılında göstermiş olduğu üstün performansı nedeniyle Hukuk Müşaviri Sayın Hayati CANKALOĞLU’NU yılın başarılı bürokratı olarak seçmiş bulunuyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığında 2009 Yılının Bürokratını Seçtik

Memur gündemi olarak 2009 yılında göstermiş olduğu üstün performansı nedeniyle Hukuk Müşaviri Sayın Hayati CANKALOĞLU’NU yılın başarılı bürokratı olarak seçmiş bulunuyoruz.
2009 Yılında 43 icra takibi, 58 adli dava ve 236 adet idari davanın takibini gerçekleştiren Sayın Hayati CANKALOĞLU önceki yıllardan devam eden derdest davalarla birlikte yaklaşık bir yılda 650’den fazla dava takip ederek büyük bir başarıya imza atmıştır.

2009 yılı içerisinde yaklaşık 7730 yazışma yapmış ve çok sayıda duruşma takip ederek üstün bir performans sağlamıştır.

Hatırı sayılır bir hukuk bürosuna aylık 3-5 dava geldiği düşünüldüğünde bu başarı daha iyi anlaşılabilinir sanırız.

Öte yandan Sayın Hayati CANKALOĞLU Yöre, çevre ve ülke sorunları ile de yakından ilgilenen bir bürokratımız. İstanbul’da eğitim yöneticiliği yaptığı yıllarda arkadaşları ile birlikte Başakşehir Lisesi Spor Kulübünü kurmuştur. 2009 yılında ise, Kısa adı AFDER olan “Çorum Sungurlu Aşağıfındıklı ve Çevre Köyleri Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği”ni kurarak yöreye ve ülkeye yaptığı hizmetleri ile ışık saçmaktadır.

Yaptığı faaliyetleri “afder.net” internet sitesine taşıyan bürokratımız, vatan ve millet sevdalısıdır.

Bulunduğu her ortama, her zaman bir dinamizm kazandıran, pozitif enerji saçan bu değerli bürokratımıza hayat boyu mutluluk ve insanlığa hizmetlerine devamlılık temennisi ile çalışmalarından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı’nda kendisini yılın bürokratı ilan ederek, başarılar diliyoruz.

http://www.memurgundemi.com/246_Milli-Egitim-Bakanligi-nda-2009-Yilinin-Burokratini-Sectik.html

www.memurgundemi.com