Gönderen Konu: ÖNGÖRÜ: EŞCİNSEL EVLİLİKLER ve EŞCİNSELLERİN EVLAT EDİNMESİ  (Okunma sayısı 70533 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
ÖNGÖRÜ

Benim öngörüm en yakın zamanda eşcinsel evlilikler talebiyle toplum karşılaşacak daha sonra bu kabul edildiğinde eşcinsellerin evlat edinme hakkı talebi söz konusu olacaktır.

25 Mart 2011 TV5 Ana Haber Bülteni Psikolog Hüseyin Kaçın www.huseyinkacin.com 0 555 326 22 91

https://www.youtube.com/watch?v=tX0T68Pwuq8&index=10&list=UUIe19S-aZ6TQNiC1Tsfjviw

http://www.youtube.com/watch?v=knzoJyzDmHk&list=UUIe19S-aZ6TQNiC1Tsfjviw


"Devlet"in ve "Aile"nin geleceğini tehdit eden eşcinsel evliliklere ve eşcinsellerin evlat edinme haklarına HAYIR!

Devlet denilen otoritenin koruyuculuğunda olan çocukların, eşcinsellerin evlenmesi ve eşcinsellerin evlat edinmesi gibi sonu karanlık olan bir macera içine sokularak harcanması; devletin güçsüzlüğü ve yetersizliğine işarettir. Devlet kendisine emanet edilen çocukların yükünü sırtından böyle kolay çözümlerle atarken aslında kendi kuyusunu kazarak, geleceğini yok etmektedir. Eşcinsel yada lezbiyen ilişkilerde asla tek eşlilik söz konusu olmayacağı için, çocukların zihinsel ve psikolojik gelişimleri her aşamada olumsuz etkilenecektir. Modern zamanlarda ortaya çıkan bu tarz sorunlar devlet denilen sistemin aksaklıklarından ortaya çıkmaktadır. Adaletsiz devlet, adaletsiz çözümler üretir.
Devlet, her çocuğa ruh sağlığı yerinde anne baba sağlamakla yükümlüdür!

http://escinselterapi.net/forum/index.php?topic=1296.0 yazının devamını okumak için linki tıklayınız


EŞCİNSELLİK BİR SORUN !


Emir Kesan

Hüseyin Kaçın sordu.
Eşcinsel bir insan evlenebilir mi ? Evlense de mutlu olabilir mi ?

http://www.g-magazin.com/makale/emir-kesan/escinsellik-bir-sorun-/53.html



İstanbul'da eşcinsel düğünü
İstanbul’da eşcinsel Ekin ve Emrullah evlendi. Genç çift, Türkiye’de eşcinsel nikahın yasak olması nedeniyle 2 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Boğazı’nda bir teknede düğün yaptılar.

http://www.milliyet.com.tr/istanbul-da-escinsel-dugunu-gundem-1945168/

Geçtiğimiz gün Facebook sayfasından ayrılıklarını duyuran Ekin Keser, kaleme aldığı açıklamasında şunları yazdı:

Merhaba arkadaşlar;

Son zamanlar da sürekli ilişkimiz üzerinden sorulan sorulardan yola çıkarak yazma gereği hissettim. Öncelikle bilmenizi isterim ki Emrullah Tüzün ile birlikteliğimizi sonlandırdık.


Ekin Keser
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2016, 08:37:38 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle
Ynt: ÖNGÖRÜ: EŞCİNSEL EVLİLİKLER ve EŞCİNSELLERİN EVLAT EDİNMESİ
« Yanıtla #1 : 25 Eylül 2014, 11:02:25 öö »
EŞCİNSEL LOBİ ve EŞCİNSEL İDEOLOJİ: MEDYANIN EŞCİNSELLİK POLİTİKASI

" BDP'nin oy oranı % 7-8 olduğunu düşünürsek; güneydoğu (kürt) sorunu çözümlendiğinde takdirde; Türkiye'nin gündemini işgal edecek yeni konu
" eşcinsellik sorunu " olacaktır. Türkiye'de eşcinsel-lezbiyen birey sayısı % 5-10 arasındadır. "


Ülke Tv'deki olası program için konuştuk biraz. İklim Hanım: "Ersoy Bey'le görüştüm, olumlu karşıladı. Program %80 olacak. Anlaşamadığımız ve konu, onlar programa katılacak danışanın maskesiz şekilde çıkmasını istiyorlar, biz de bunu kabul etmiyoruz. Durumu izah edeceğim, eğer kabul etmezlerse 'biz bu işte yokuz' deriz. Üç beş kişiye sesimizi duyuracağız diye bir insanın hayatını karartamayız!" dedi.

İstanbul'dan geldikten birkaç gün sonra İklim Hanım'ı arayıp Ülke Tv'deki program işinin ne olduğunu sormuştum. İptal olmuş. Evet; iptal olmuş. Adamlar sansasyon istiyor, reyting istiyor. Maskeli katılmak olmazmış. Bir de Barbaros Şansal ve Ali Rıza Demircan'ın katıldığı bölüm izleyicilerden çok tepki almış. Aileler "eşcinselliği özendiriyorsunuz" diye tepki göstermiş. O yüzden eşcinsellik konusunu yakın zamanda programda işlemeyi düşünmüyorlarmış. İşin açığı benim çok ümidim yoktu zaten. Şaşırmadım. Bir kaç gün sonra İklim Hanım'a mesaj gönderip, yazıyı ne zaman yazabileceğini sordum. "Önümüzdeki hafta pazartesi ve çarşamba olmak üzere iki bölüm halinde yayınlamayı düşünüyorum" diye cevap verdi. İklim Hanım'ın yazdığı üç haber sitesini takip etmeye başladım ama önümüzdeki değil, daha önümüzdeki hafta geldiği halde yayınlanmamıştı. Durumu sormak için aradım, mesaj gönderdim filan ama bir türlü ulaşamadım. O gün bugündür ulaşamıyorum. Yadırgamadım. Büyük başın derdi de büyük olur. Kim bilir ne engellerle karşılaştı?
İlerleyen günlerde "a haber" kanalındaki Mehmet Ali Önel'in sunduğu Deşifre programında eşcinsellik konuşulmuş. İşin açığı programı izlemedim. Konukları, programın seyrini filan tam bilmiyorum ama bizim savunduklarımıza uygun bir program olmuş bildiğim kadarıyla. Ne varki; programa katılanların konu hakkında yeterince bilgisi olmadığı ve hazırlıksız çıktıkları için doyurucu olmamış. Bu yüzden Ülke Tv'deki Bıçak Sırtı programı için yaptığımız gibi Deşifre programına da mailler atıp derdimizi anlatmaya uğraştık. Bir arkadaşımıza Mehmet Ali Önel'den cevap gelmiş. Kendisi yapılan propagandadan rahatsızmış ve tedavinin olduğuna inanıyormuş. Gayet olumlu bir cevaptı. Bir program ümidi doğdu ama çabuk söndü. İlerleyen günlerde, önceki program için çok tepki aldıklarını, bu yüzden konuyu programa taşımamaya karar verdiklerini söylemişler. Evet; alıştık artık.
Bu arada eşcinsel dernekleri de boş durmuyor. Şimdilerde ?My Child: Benim Çocuğum? isimli bir belgesel çekmişler. Belgeselde eşcinsellerin dramı konu edinilmiş, eşcinsel ailelerini konuşturmuşlar. Eşcinsel derneklerinden "bu doğuştan, doğal bir yönelimdir" sözünü duyup bunun arkasına sığınan anne babalar, çocuklarının eşcinsel olmasında kendilerinin hiç bir sorumluluğu olmadığına kanaat getirerek gönül rahatlığı içinde atıp tutmuşlar. Daha doğrusu sadece anneler! Aileler klasik eşcinsel ailesinde olduğu gibi annenin baskın, babanın pasif olduğu bir yapıda.. Ensesine vurup ağzındaki lokmayı alabileceğin türdeki bu babalar pek konuşmamış, sürekli anneler konuşmuş. Aslında sadece bu tablo bile "doğal yönelim" safsatasını çürütüyor.
Belgeseldeki aileler bir araya gelip faaliyetler düzenleyerek çocuklarının eşcinselliğini sindirmeye çalışmışlar. İşte bu belgeseli şimdi TBMM'de izleteceklermiş. Yok arkadaş. Bu kadarına da pes artık. Biz kendimizi anlatırken karşı taraf iddialarımızı çürütemediği halde karşı çıkıp küfürler yağdırıyor, bir televizyon programıyla, bir köşe yazısıyla kendimizi ifade etmemizin önüne türlü engeller konuluyor ama adamlar kendi filmlerini benim oyumla seçilen vekilinde arasında olduğu 550 milletvekiline izletmeye hazırlanıyorlar.


http://escinselterapi.net/forum/index.php?topic=1302.0

yazının devamını okumak için linki tıklayınız

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4077
    • Profili Görüntüle