Gönderen Konu: Her türlü korku kaygı eşcinselliği pekiştirir.  (Okunma sayısı 1338 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Her türlü korku kaygı eşcinselliği pekiştirir.
« : 18 Ocak 2022, 08:58:51 ös »
BAŞLANGIÇ

Merhaba hocam. Ergenliğe girdikten sonra duygularımda farklı bireyler hissediyordum. İlk başlarda kendimi kızlara bakarak tatmin ederken sonrasında erkeklerden zevk almaya başladığımı hissettim. Bu yavaş yavaş artarak devam etti en sonunda hornet ile tanışmamla birlikte ilişkiler de başladı. 16 yaşında ilk ilişkimi yaşadım maalesef. Bunun devamı geldi ve bu güne kadar yaklaşık 15 ilişki yaşadım ve yüzde doksanında pasif konumdaydım. Kendimi erkeklerin yanında ezik zayıf olarak görüyordum. Bir tanesinin bana sahip çıkmasını istiyordum. Ama her şeyden sonra da bir pişmanlık duygusu içimi kemiriyordu. Arada kalmıştım sürekli düşüncelerdeydim taki Hüseyin kaçını tanıyana kadar.

   Biraz da ailemden bahsedeyim. Annem çok aşırı baskın bir kadın. Evde ne derse o olur. Her şey neredeyse ondan sorulur babam o kadar pasif değil ama benimle sürekli annem ilgilenirdi. 1 abim var ama aramızda yaş farkı çok olduğu için abi kardeş ilişkisi tam olarak yok aramızda. Abimin eğitim hayatı boyunca her şeyi ile babam ilgilenmiş ve bazı konularda hata yaptığı için benim eğitim hayatımda annem meselen el atmış benimle beraber annem ilgilendi. Evet onun istediği gibi temiz küfretmeyen ahlaklı başarılı çalışkan bir öğrenci olmuştum ama toplum için ne kadar sağlıklı bir birey olduğum tartışılır. Babam ve abimle aram çok iyi değildi annem her bana laf söylemelerinde beni savunur beni havalara kaldırırdı. Mahallede bile tek bir arkadaşım vardı evet sürekli sokakta oynardık ama diğer erkeklerden çekindiğimiz için ya da benim onların yanında kendimi ezik hissettiğim için onlara pek yaklaşmazdık.
   
TERAPİ 1

   İnternette Hüseyin kaçını bulduğumda bir an sevindim acaba bir umut olabilirimi belki bir çaredir diye çünkü hep bundan kurtulmak isterdim ama kurtulmak için ne ir adım atmıştım ne de bir şey bulabilmiştim çünkü eşcinsellik zevk veriyordu ama sonunda pişman oluyordum. İlk randevuya gittim ve konuştuk ilk terapide aktifleri beni nasıl sadece sex oyuncağı olarak kullandığını Hüseyin hoca sayesinde anladım. Gerçekten zevk beni kör etmişti. Yaşım 18 ama ben şuana kadar 18-40 yaş aralığı ile beraber olmuştum bu çok garip ve utanç verici ama zevk gerçekten kör ediyordu insanı. Ama o kadar kişiden hepsi de sex için benimleydi, beni gerçekten seven veya değer veren yoktu boşalınca hadi by by deyip iş bitiyordu. Ama aşk böyle olmamalıydı gerçi Hüseyin hoca söylemese bunu da anlayamayacaktım ya. O terapi sonrası kafam çok karıştı. Hocanın verdiği annemle arama mesafe koyma ödevi beni çok zorladı. Her gün telefonla konuşurken nasıl olurda pat diye kestirip haftada 2 yada 3 kez arayabilirdim gün bu soru beni kemirdi. En sonunda bir kılıfa uydurdum biraz mesafe koymaya başladım. Ama o arada acaba terapiler sonrası aileme düşman mı olacağım diye düşündüm. Terapiye gitmesem mi diye düşündüm ama sonra forumda birkaç yazı okudum ve o yazılar tekrar tutunmama yardımcı oldu. Ümidimi ve isteğimi asla kaybetmedim.

TERAPİ2
   Ve 2. Terapiye gittim. Bu terapide kafamdaki soru işaretlerini giderdik ailem hakkında. Ve yine aktiflerin pasifleri nasıl kullandığını konuştuk. Gerçekten de sadece sex için kullanıyorlar. Aktiflerin gerçek hayatta başarılı insanlar olmadığını hatta benim seviyemin altında insanlar olduğunu benimle sex dışında hiç bir şey yapmadıklarını yapmak istemediklerini de Hüseyin hoca sayesinde fark ettim. İyileşmek için kendimi suçlamamam gerektiğini ama bundan sonra o konuda bir hata yapmam durumunda suçlu kişinin ben olacağımı öğrendim. Bu süreç kolay olmayacak ama her korku ve stres iyileşme adımımı zorlayacağından dolayı artık bu konuda psikoloğuma güveniyorum. Hatta 3. Terapiye gitmedim ama hocanın verdiği ödevlerden birini de yapmaya çalıştım ve 2 gecedir rüyamda bir aktife aktif oluyorum. Ve bu zevk veriyor ama hala yolda yürürken erkekleri kesiyorum fantezi kurmamaya çalışıyorum kursam bile aktif fanteziler kurmaya çalışıyorum. Bu sorunlarımın da ortaokulda beğendiğim erkek tipi gibi olmak istersen onunla olduğum yüzünden ortaya çıktığını anladım.                                                                           

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Ynt: Her türlü korku kaygı eşcinselliği pekiştirir.
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2022, 08:59:18 ös »
TERAPİ 3


Her türlü korku kaygı eşcinselliği pekiştirir. Evet, bu söz gerçekten doğru idi. Ama terapide kendim için yaşamam gerektiğini fark ettim el alem ne der diyerek KORKARAK yaşamak beni normal bir birey olma yolunda zorlayacak. İlk terapide bırakmak istedim ama ikincide soru işaretleri gittiği için terapiyi iple çekerek gelmiştim. Kendimi suçlamıyordum ama terapi süreci kafamda hala tam olarak belirmemişti. Eşcinsellerin sorunu aradığı mükemmel erkeği bulmak ama hornetten bu erkeği bulmak imkânsızdı . Kaldı ki dışarıda da eşcinseller kendini belli edemediği için ben de aradığım erkeği asla bulamayacaktım. Mastürbasyon ödevinde de kısmen başarılı olmuştum. Aktife aktif mastürbasyon yapabiliyordum ama pasif gibi zevk alamıyordum. Bunun normal olduğunu öğrenince rahatlamıştım. Aktife aktif olmak insana özgüven katıyordu gerçekten. Pasif olduğunda o kişinin altında kendimi aşırı ezik hissediyordum ama aktif mastürbasyon yaptığımda sonrasında kendimi daha güçlü hissediyordum. Dini açıdan eşcinselliğin benim büyük bir imtihanım olduğunu düşünüyorum. Eşcinselliğin aslında benim hastalığım değil de ailemin hastalığı olduğunu öğrendim. Hüseyin kaçın bana aslında benim hiçbir erkeğe ihtiyacım olmadığını söyledi. Terapilerden önce kafam tamamen pornografik olarak doluydu. Kendimi bir şeye tam olarak veremiyordum. Gelecek kaygısı olsun, kafa doluluğu olsun. Ama terapiler sonrası kafam boşaldı rahatladım. Bir gün evlenmek istiyordum ama eşcinsel olarak bu ilişkinin nasıl yürüyeceği hakkında, karşımdaki kişinin hayatını mahvetmemek adına cesaret edemiyordum. Şu an kafam bu konuda boş ve rahat.