Gönderen Konu: LEZBİYENLİK TEDAVİ EDİLİR Mİ: BABAM TRAVESTİLERE GİDİYORMUŞ O DA EŞCİNSEL Mİ?  (Okunma sayısı 6346 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
küçüktüm hatırlıyorum gerçi küçüklüğümü sayende unutamıyorum.
bir keresinde eve gelmiştin birlikte kahvaltı etmiştik sanırım anaokuluna gidiyordum. Annem sen ben üçümüze dair sadece 1 şey hatırlıyorum bir çocuk için ne kadar acı o gün üzerini giyinmiştin belli ki yine gidiyordun gitmemen için ağlayıp kendimi salona kitlemiştim koltuğun yastıklarını da kapıya itmiştim açamazsan belki gidemezsin diye. ama sen yine gittin tabii.. sana göre hatam vardı belki sudan sebepten dolayı beni senelerce kendinden mahrum ettin. babasız büyüdüm ne demek olduğunu bilmezsin yarın yok gibi bi yanın hep ölü gibi. Eee tabi senin yokluğunda anneme yetmeye çalıştım kendimi bilmeden senin yerine koydum kendimce koruyup kollamaya çalıştım. o kadar ağır bi yükün altına girmişimi ki Melis olmaktan çıkmışım artık. Kendimi evin babası yapmışım.. küçüklüğümden beri hiç Melis olmadım ben ya da küçük bir kız çocuğu yada bir genç kız. Sayende kendimi hep erkek gibi hissettim erkek gibi büyüdüm hiç etek giymeye hevesim olmadı mesela. karın olacak kişi (serpil) etek giydirdiğinde hep ağlardım. sen de kaldığım 1 senelik süre zarfında da böyleydim. O zaman farkında değildim küçüktüm. Sonra büyüdüm biliyo musun büyüdüğüm de yokluğunu hiç farketmedim o kadar yoktun ki sonra yaptıklarını öğrendim hatta gözümle gördüm. Aslında sen de benim gibiydin bir farkın yok o yüzden ne kadar kızıp bağırsan da ciddiye almayacağım umurumda da değil açıkcası.. Belki sen bu yaşına kadar kendine yediremedn kendi cinsinle sevişmeyi hatta bir travestiyle.. Ne kadar yalanlasan da yaptıklarını biliyorum hep düşünüyordum neden uzun süreli bir evlilik yapamadığını çünkü kadınları hazmedemiyorsun, sevmiyorsun neyse ki sana çekmiş olacağım ki cinsel yönelimlerim normal olmadı hiç yani senin anlayacağın bu yaşıma kadar hep kendi cinslerimle birlikteliklerim oldu ve ben ilerde senin gibi olmamak için tedaviye başladım çalışıyorum ve aldığım paranın tamamını oraya yatırıyorum. sırf senin gibi defalarca evlenip çocuğumu annesiz bırakmamak için belki geç kaldım belki yolun başındayım bilemiyorum aslında bunu bilmeye hakkın yok benimle ilgili hiç bir şey bilmeye hakkın yok fakat doktorum bunu seninle paylaşmamı istedi tedavinin bir parçasıymış. Sesini dahi duymak istemediğim için yazmayı tercih ettim. Gerçekten çok merak ediyorum sen neden anlarsın Baba kafan nelere basıyo ?


Allaha emanet ol hiç olmayan kızın ya da sayende kız bile olamamış oğlun..

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle

Tarihi tam hatırlamıyorum.2017 ocak ayı ortaları yeni gibi bişey yani yeni gibi bişey.
yine terapi günümdü. Çok garip 21 yaşındayım ve Hüseyin hocamla ne zaman konuşsam
yaşayıpta hissedemediğim ya da farkına varamadığım acılarım olduğunu farkediyorum.
bir bakıma öğreniyorum, ve sonunda ben bu acılara nasıl katlanmışım diyorum.
o kadar kötü günler ve şeyler yaşamışım ki bir süre sonra bunlar beni hissizleştirmiş.
ben farkına varamamışım. neyse konuyu fazla hatırlamıyorum. televizyon dizisi olan
Anne'den açıldı konu ve ben de bir iki bölümünde cidden hüngür hüngür ağladım dedim.
Hüseyin hocam da aslında senin hikayene çok benziyor dedi ne yalan söyleyeyim
önce bi afalladım onun açısından bakamadığım için tuhaf geldi başta.
sonra açıklamalarını yani benzetmelerini yaptı ve neden hüngür hüngür ağladığımı bulduk.
Tam olarak beni küçüklüğüme götürmüştü hatta sanki kitap yazmışım da benim hayatım oynanıyo gibiydi.
Aslında diziye değil kendime ağlıyormuşum farkında değildim.
Yani bunu okurken belki bi çoğunuz bu yaşımıza kadar bir sürü dizi film izledik yeri geldi ağladık
hepsi bizim hikayemiz mi saçma diyebilirsiniz. Hiç saçma değil aslında yaşanan olaya üzülmekle kalmayıp
hikayeye indiğinizde kendinizden bir parça görüyorsunuz aslında bana bunu hocam öğretti..
Ben 21 yaşındayım ve Lezbiyenim Anne dizisinde ki Turna yani Melek aslında tamamen benim küçüklüğüm
tek farkı o yaşlarda babamda olup üvey annem olmasıydı yaşadıklarımızın bir çoğu tıpa tıp aynı
yani normal şartlarda o hayatın için de olup büyüyen bir kız ya benim gibi lezbiyen ya da
uyuşturucu bağımlısı çok pasif bir kadın olabilir yüz de yüz böyle olur demiyorum ama yüksek
oranla olabilitesi mümkün. Sonrasında ona annelik yapan bir öğretmen..
Öğretmeniyle hayatı aynı gibi onunda annesi hapise girmeden önce kızını evlatlık olarak başka
birine veriyor kız bunun farkında olacak yaşlarda tabiki annesizliğin ne denli ağır olduğunu biliyor..
ve o öğretmen de şu bölümler de benim büyümüş halim tanımadığı bir öğrencisini kaçırıp ona annelik
yapmaya çalışıp göremediği bütün ilgi ve sevgiyi ona veriyor..
Erkek aarkadaşı yok bu öğretmenin zorlarsak aslında oda gizli bir lezbiyen..
Tüm bunları düşünüp konuştuktan sonra Hüseyin hocam eve git ve annenle bu diziyi izle ve
ona lezbiyen olduğum için değil de yaşadığım hayatı acıları izle ve hisset bunları
yaşadığım için üzül ufak farkı ordaki üvey babanın tam tersine şu an melek gibi olan bir üvey baban
olması dedi. Eve gittm önce internetten dizinin başlangıcından başlayıp son yayımlanan bölümüne kadar
hissederek ve anlayarak izledim. 1-2 bölüm değil aslında neredeyse bütün bölümlerinde anlatıyormuş farkettim..
neyse bi kaç gün geçti dizinin yayınladığı gün geldi annemle oturduk her zaman ki gibi ve hüseyin hocanın
söylediklerini gerçekten hissederek söyledim. Annem Lezbiyen olamamı o kadar problem haline getirmiş ki
bana sadece ben öyle bi adamla evlenmedim tartışmaya gerek yok deyip geçiştirdi hiç bişey demedim
üzülmedim de açıkcası alacağım cevabı biliyordum çünkü.
Bu terapinin sonucu ne olursa olsun bana çok fazla şey kattınız öğrettiniz en önemlisi farkettirdiniz..
Sonucu istenilen gibi olmayabilir ama benim içim rahat olacak. Ailemden çok beni anladınız...
Sizin gibi biriyle aynı yolda yürüyüp kapkaranlık yollarıma ışık tuttuğunuz için teşekkür ederim Hüseyin hocam..
Sevgiler.. M.....
.
.




psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
Yıllardır görmediğim babamı gördüm, yetmezmiş gibi hesaplaşma gibi bişey yaşadık. görmek derken tabiki onu değil onunla neredeyse aynı şeyleri yaşayan biriydi bu ve yine tabiki Hüseyin Hoca sayesinde oldu bu. Babam travestilerle birlikte oluyordu annemle ayrılma sebepleri buydu ve bir kaç sorun tabi onlarda dağ gibi olmuş. Hüseyin Beye de travestilerle birliktelik yaşayan birisi geliyormuş. Şans eseri ogün oda oradaydı. Hüseyin Bey terapiye onu da aldı ilk konuşmada birşeyler hissetmedim tabi havadan sudandı çünkü konunun içine girince sanki karşımda babamı gördüm öyle ya çevrem de travestilerle birliktelikleri olan birileri hiç olmamıştı neden olduğunu merak ediyordum. Hüseyin Hoca sordu o yanıtladı sessizce dinledim bir ara gözlerim doldu yıllardır görmediğim babama ne öfke ne kin ne de başka şeyler hissediyordum. Yıllar sonra ilk kez ondan iğrendim nefret ettim neden ya neden diye bağırmak istedim. Eşcinsel olabilirsin ama benim suçum neydi onlar için mi kanından canından olan kızını bıraktın diye bağırarak ağlamak istedim. Bu kadar etkileyeceğini tahmin etmezdim. Oraya gelen kişinin babamdan tek bi farkı vardı tek ve bir o kadar değerli. Yaptığı şeyin farkında ve evlenirse yaşanacak sorunları önlemek istiyordu. O da beni görünce Hüseyin Beye "benim kızım olursa oda böyle mi olacak" dedi ve sanırım bunu baya duygulu söyledi. Sen farklısın yaptığın şeyi ve değiştirmek için çabalayıp tedavi olmaya çalışıyorsun dedi. Bu cevap belki onu tatmin etmedi ama farkında değildi ne kadar güzel ve önemli bişey yaptığının. Sonrasında dev üçlü kadro oluşturduk...  bir tarafta babası travestilerle birliktelik yaşayan ve onu tam anlamıyla bile tanımayan Lezbiyen bir yanda küçük yaşta babası tarafından yıllarca tecavüze uğrayan bir Gay.

Öteki tarafta travestilerle birlikte olan biri. Normal de sosyal hayatta neredeyse imkansız bu üçlünün bir araya gelmesi ama bunu başaran tabi ki yine Hüseyin Kaçın 🙂 sonrasında Hüseyin Bey yine olayın içinde ben olunca Anne dizisinden esinlendi ve üçümüzü resmen diziye uyarladı.  İnanılır gibi değildi.  Travestilerle birliktelikler yaşayan kişi daha kabadayı olsaydı meleğin üvey babası olabilirdi bu durumda melek ben oluyorum ve üvey babam annemi pazarlıyor gibi bişey...  Normal hayatta bu üçlü şu şekilde birbirlerini görebilirdi oda şöyle deyip başladı Hüseyin Hoca. Babası tarafından tecavüze uğrayan A.  İlerde travesti olurdu. Travestilerle birlikte olan A.  ise onun müşterisi olur.  Ve ben ise ikinci A. nın kızı oluyorum ve Lezbiyen olaya bak.... Anlatsak inanmazlar Hüseyin Hoca yine benzetmeleriyle beni şaşırttı 🙂 ve sonra tabiki İLAHİ ADALET diye birşey var dedi ve yine haklıydı. Bir travestiyle birlikte olan bir adamın kızının da normal olması beklenemez.  Sen git topluma herşeyine karşı geliyorum bütün tabuları yıkıyorum der gibi git öfkeni kinini o insandan çıkar ve sonra İlahi Adalet ne ya bana birşey olmaz de 🙂  Anlatmak istediğim babamın kimlerle yatıp kalktığı değil sonuçta ben de terapiye giden bir eşcinselim.  Babama göre çok fazla öndeyim ilerde bir şekilde evlenirsem en azından çocuğuma babamın bana yaptığını yapmamak için ya da içinde olduğum durumu kabullenmeyip melek gibi eşimi benimle birlikte tüketmemek için.. 


Sen benim nefretimi bile hak etmiyorsun "Baba"...  O kadar iğrenç bir insansın ki ben erkeğim lan deyip kendi cinsinle seviştiğini kabullenmeyip kendini avutmak için travestiye gittin ve geçer diye dolanırken biriyle evlendin hem karının hem kızının ahını aldın... Sen ne biçim erkekmişsin "Baba"... Terapilerde öğrendiğim en önemli şey şu "Travestilere giden erkekler de eşcinseldir...!!! "


Hüseyin Hocayla ne zaman konuşsam hep birşeyleri farkettiyor bana kısa sürede hayatıma büyük dokunuşlar yapıp görmemi sağladığınız için çok teşekkür ederim.  Sevgiler..  M.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2017, 09:58:18 öö Gönderen: psikolog »

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle
KIZ ÇOCUKLARI

Kız çocukları ve babalar.. ama dokunaklı ve dokunan babalar...

Kadın haklarını sokak aralarında arınıyor... Bir iki pankart açarak kuru bir kalabalıkla sözde miting havasında en solcusundan en islamcısına feminist söylemlerle sürüp gidiyor süreç. Ruhsal yada toplumsal sorunlar en derinden sorgulanmadığında bilimsel temelden yoksun sözde çözümler üretiriz.
Kadına şiddet artıyor değil mi? Zamanla ters orantılı değil tam tersine doğru orantılı olarak bu sorun artıyor. Kadına şiddeti görünürde eşi yani eski deyimle koca yapıyor. Her türlü toplumsal sorunumuzun çözümünü sorun yaşanır yaşanmaz hemen adliye koridorlarına koşarak derdimize derman arıyoruz. Unutuyoruz galiba adliye sorun çözmez aslında ara bulur ve en son çare ceza verir sadece.. Suçluyu yakaladık, cezalandırdık ve dört duvar arasına koyduk. Vicdanlarımız rahatladı sanırsak yanılırız kendimizi kandırmış oluruz. Suçlu artık hapishanede peki suç nerede? Suç, kanserli hücre gibi toplumsal dokulara sirayet ediyor, toplumdaki derin boşluklardan güç alarak  toplumun her yerine  yayılıyor.

http://escinselterapi.net/forum/index.php?topic=1661.0



psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4076
    • Profili Görüntüle