Gönderen Konu: Hollanda Devleti; Türkleri Eşcinsel Olmaya Özendiriyor  (Okunma sayısı 3577 defa)

psikolog

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • İleti: 4099
    • Profili Görüntüle
Hollanda Devleti; Türkleri Eşcinsel Olmaya Özendiriyor
« : 09 Mayıs 2013, 12:21:03 ös »




Hollanda devletinin Türkler için Danışma Kurulu Vakfı’nı (İOT) ‘eşcinselliği Türkler arasında özendirmek’ için yüksek meblağda para verdiğini açıkladı. Nufel’in açıklaması geniş yankı buldu.

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Programda Hollanda’daki Türk ailelerin ellerinden alınan Türk çocukların Hollanda devleti tarafından eşcinsellere verilmesi ve Türk çocuklarının asimilasyonu sonucu Hollanda ile Türkiye arasında oluşan kriz değerlendirildi. Programda konuşan Yavuz Nufel, Hollanda devletinin ‘eşcinselliği Türkler arasında özendirmek’ için Türkler için Danışma Kurulu Vakfı’na (İOT) ve Hollanda Türkiyeli İşçiler Birliği’ne (HTİB) astronomik düzeyde para verdiğini anlattı. Nufel, ayrıca Hollanda’da arasında 22 bin’e aşkın kendisini anlatamayan eşcinsel Türk olduğunu açıklayan HTİB müdür Mustafa Ayrancı’yı yerden yere vurdu ve Ayrancı’nın bu projelerde para (sübvansiyon) aldığını hatırlattı. Mustafa Ayrancı’nın müdür olduğu HTİB’te her yıl parası Amsterdam belediyesi tarafından ödenmek üzere eşcinsel evlilik törenleri yapılıyor. Ayrancı’nın ayrıca Hollanda istihbarat örgütüne çalıştığı iddia edilmektedir.

Hollanda’da belli Türk öz-örgüt, dernek, vakıf ve yayınların özel olarak Hollanda devleti tarafından desteklendiğini anlatan Yavuz Nufel, İOT’yi yönetenlerin ‘töre cinayetleri’ni istismar ederek bunun üzerinden Hollanda devletinden sübvansiyon kopartarak para kazandıklarını anlattı. Hollanda’da 5 bin Türk çocuğun yüzde 50’sinin eşcinsellerin elinde olduğunu ve Hollanda nüfusunun yüzde 30’unun eşcinsel olduğunu iddia eden Nufel, eşcinsellere karşı olduğunu vurguladı. Nufel ayrıca 6 yıl olayı Hollanda gündemine taşımak için çalıştığını ve olayın gündemde olmasının onun ürünü olduğunu iddia etti. Program konuğu psikiyatr uzman Doğan Şahin eşcinselliğin kesinlikle özendirmeyle olmadığını ifade ederek, Hollanda nüfusunun yüzde 30’unun eşcinsel olduğu yönde Nufel’in savunduğu fikirlerin çok ciddi bir mübalağa olduğunu ve Nufel’in abarttığını vurguladı.

Bu sözlerin ardından gazeteciliği tartışma konusu olan Nufel’in açıklamaları şaşırtıcı karşılandı. Yavuz Nufel’in eski bir Halkın Kurtuluşu örgütü militanı olarak 80’li yıllarda Hollanda’ya siyasi sığınmacı olarak iltica etmişti. Hollanda’ya geldikten sonra Türkiye’deki aşırı sol siyasi söylemleri terk edip Türkiye hükümetinin Hollanda’da desteklediği lobiye katıldı. Nufel, silahlı Halkın Kurtuluşu örgütünün Hollanda’daki derneği Demokratik İşçi Dernekleri Federasyonu’ndan (DİDF) ayrıldıktan sonra ‘dönek solcu’ olarak adlandırıldı.

Programa katılan konuklar, Hollanda’da Türk çocukların eşcinsellere verilmesinin bir haksızlık olduğu ve Hollanda devletinin lezbiyen bir çifte verdiği küçük Yunus’un derhal kurtarılması gerektiği genel görüşü hâkim oldu.



: http://www.borsarti.com/turkleri-escinsel-olmaya-ozendiriyor.html#ixzz2SmlkLwHI






Hollanda devletinin Türkler için Danışma Kurulu Vakfı’nı (İOT) ‘eşcinselliği Türkler arasında özendirmek’ için yüksek meblağda para verdiğini açıkladı. Nufel’in açıklaması geniş yankı buldu.

http://www.borsarti.com/turkleri-escinsel-olmaya-ozendiriyor.html/comment-page-1#comment-316601